Connect with us

Bizarni detalji: sahrana kraljice Elizabethe II isplanirana decenijama unazad


Bizarno

Bizarni detalji: sahrana kraljice Elizabethe II isplanirana decenijama unazad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
(foto: David Bailey/Press Association Images)

(foto: David Bailey/Press Association Images)

Svima je poznato da je život britanskog plemstva organizovan do poslednjeg detalja, kako ništa ne bi promaklo protokolu, ali ono što je u intervjuu za Guardian otkrila Victoria Arbiter, ekspert za život kraljevske porodice, je zgrozilo mnoge.

Naime, iako niko i ne pomišlja na odlazak kraljice Elizabeth II, koja već 65 godina sedi na tronu, njena sahrana i svi događaji koji treba da se odviju 10 dana nakon toga, isplanirani su do poslednjeg detalja i to već decenijama unazad.

U ovom dokumentu, nazvanom Operation London Bridge, navodi se da bi prema idealnom scenariju kraljičin doktor Huw Thomas trebalo da konstatuje smrt, a zatim da pošalje zvanično saopštenje javnosti o tom nemilom događaju.

U tom momentu će princ Charles postati novi monarh, a kraljičin sekretar Sir Christopher Geidt će kontaktirati ministra Theresu May, koja će poslati saopštenje ministarstvima svih zemalja.

Gde god da nastupi smrt, kraljičino telo će odmah biti prebačeno u Bakingemsku palatu, a tada će ujedno sve zastave u Kraljevstvu biti spuštene na pola koplja. Svi zakazani zvanični događaji u Kraljevstvu će biti otkazani, a plemstvo svih evropskih zemalja će iz dana u dan dolaziti da oda poslednju počast kraljici, koja će se nalaziti u kovčegu noseći krunske dragulje.

Narednog dana će, kako se navodi u ovom dokumentu, sve zastave ponovo biti podignute, a 3 dana kasnije će kovčeg biti prebačen u Vestminstersku opatiju, gde će ostati naredna 4 dana. Sutradan će kraljica konačno biti sahranjena, ali će pre toga iz kovčega biti uklonjeni krunski dragulji i biće očišćeni pre jutra. U 11 sati prepodne kraljica će biti sahranjena u kraljevskoj grobnici.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top