Prati nas

Bizarni rat Playboy zečica na Twitteru

Extra

Bizarni rat Playboy zečica na Twitteru

Kendra, Holly Bridget s bile devojke Hugh Hefnera i zvezde rijalitija 'The girls next door' (foto: Pinterest)

Kendra, Holly Bridget s bile devojke Hugh Hefnera i zvezde rijalitija ‘The girls next door’ (foto: Pinterest)

Kendra Wilkinson-Baskett, poznata po učešću u američkom rijalitiju Girls Next Door kao jedna od devojaka Hugha Hefnera, oplela je na Twitteru po koleginici Holly Madison na vrlo vulgaran način.

Holly je nedavno dala intervju za magazin People u kome je rekla da je živela u strahu i iznela sve detalje boravka u vili, kao i razloge zbog kojih ne voli Kendru: “Želim joj sve najbolje, ali ja sam završila sa tim delom svog života. Sada sam srećnija. Mislim da nema ničeg pozitivnog u našem sastajanju. To nije pravo prijateljstvo i više nije deo mog života.”

Kendra je iznela lavinu negativnih komentara na račun bivše drugarice (foto: Wenn)

Kendra je iznela lavinu negativnih komentara na račun bivše drugarice (foto: Wenn)

Kendra je Madisonovu optužila da laže: “Nije se bojala dok je čekala isplatu sa k*rcem u d*petu”, napisala je na Twitteru i dodala da se “Holly verovatno boji jer mnogo njih zna sve o njoj i tome što je radila.”

Vulgarni komentari upućeni Holly (foto: Screenshot)

Vulgarni komentari upućeni Holly (foto: Screenshot)

Holly nije ostala uzdržana na ove prozivke: “Napisala sam knjigu The Vegas Diaries koja govori o tome kako treba zaboraviti i krenuti dalje. O rešavanju stvari iz prošlosti kako bi mogao živeti u budućnosti. Izborila sam se sa svojim demonima i izašla sam iz svega toga. Mogu da držim glavu uspravno i da se trudim da budem pristojna osoba sa stilom. Ne želim da budem deo nepristojnih komentara žene koja živi za to da demoralizuje i degradira drugu ženu. Takvima je potrebna terapija. Trebalo bi da je isprobaš.”

Holly je sve detalje o životu u Playboy vili otkrila u knjizi (foto: Wenn)

Holly je sve detalje o životu u Playboy vili otkrila u knjizi (foto: Wenn)

Netrepeljivost između njih dve je počela prošle godine kada je Holly izdala knjigu Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny, u kojoj je iznela teške optužbe na Hefnerov račun i nazvala Kendru najlicemernijom osobom koju je upoznala.

Hugh nije dao nikakve izjave vezane za ovu prepirku, a Kendra je kasnije obrisala pomenute tvitove i izvinila se na ružnim rečima.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top