Connect with us

Bizarno: zbog ovog statusa o Lepoj Breni završio u policiji!


Bizarno

Bizarno: zbog ovog statusa o Lepoj Breni završio u policiji!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Nema šale (foto: Facebook)

Nema šale (foto: Facebook)

Iako su društvene mreže prepune svakakvih šala na račun brojnih stvari izgleda da nije dopušteno pisati baš sve i svašta, a jedan neimenovani Beograđanin je to naučio na teži način.

Naime, ovaj mladić je na svom ličnom profilu postavio status sadržaja: “Lepa Brena lepo gori”, zbog čega je, na svoje veliko iznenađenje, dobio poziv da se pojavi u policijskoj stanici.

“Iako se on nasmejao na to što su mu rekli, inspektori se uopšte nisu šalili i počeli su da mu postavljaju razna pitanja. Pitali su ga zašto je napisao taj status, da li poznaje Lepu Brenu, da li je nekada bio u kontaktu s njom i da li je nekada bio u njenoj blizini. Rekao je da ne poznaje Brenu, da nikada nije bio s njom u kontaktu niti u njenoj blizini. Objasnio je da ne mrzi pevačicu i da je sve to bila šala. Nije imao zlu nameru niti je očekivao da će zbog tog statusa završiti u policiji. Nakon što je dečko dao izjavu, napravljen je zapisnik, a tek će se ustanoviti da li postoji osnov za podnošenje prijave”, objasnio je pobliže ovu neobičnu situaciju izvor blizak mladiću.

Da li je ovo samo najava velikih promena u korišćenju društvenih mreža? Da li se slažete sa tim da ne bi trebalo dopustiti da svako može da napiše baš sve što poželi?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

5 Comments

5 komentara

 1. Mason

  19 January 2016 at 2:00 pm

  Kuku ne smijem vise bizzare pornice da gledam ! Saznace policajci na sta se palim

 2. Tina

  19 January 2016 at 3:16 pm

  Daj, ne preterujte…

 3. neznam

  19 January 2016 at 3:29 pm

  jel ovo šala?

 4. kleo

  20 January 2016 at 12:07 am

  breno, sestro slatka, zamoli karleusu da ti objasni osnove photoshopa. i umlati tog frizera kukala mu majka, sta ti to napravi na glavi….

 5. Marko

  20 January 2016 at 11:54 am

  Ja mislim da bi smeo,jer je sloboda mišljenja i govora zagarantovana. Takođe je lepo videti da inspektori iz policije rade svoj posao,pored toga što jure kokoške po avliji. Ne znam šta bi radili sa naoružanim vehabijama i kriminalcima po ulici,ako se toliko sekiraju za zdravlje njihove dive, koju slušaju od malih nogu,pa ih je ganuo text o lijepoj Breni. Šta sve pišu novinari i kakve komentare ostavljaju čitaoci,po tome bi onda hodnici ispred kancelarija bili prepuni vešekilometarskim redovima,zbog obavljanja informativnog razgovora .

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top