Prati nas

Bizarno: zbog ovog statusa o Lepoj Breni završio u policiji!

Bizarno

Bizarno: zbog ovog statusa o Lepoj Breni završio u policiji!

Nema šale (foto: Facebook)

Nema šale (foto: Facebook)

Iako su društvene mreže prepune svakakvih šala na račun brojnih stvari izgleda da nije dopušteno pisati baš sve i svašta, a jedan neimenovani Beograđanin je to naučio na teži način.

Naime, ovaj mladić je na svom ličnom profilu postavio status sadržaja: “Lepa Brena lepo gori”, zbog čega je, na svoje veliko iznenađenje, dobio poziv da se pojavi u policijskoj stanici.

“Iako se on nasmejao na to što su mu rekli, inspektori se uopšte nisu šalili i počeli su da mu postavljaju razna pitanja. Pitali su ga zašto je napisao taj status, da li poznaje Lepu Brenu, da li je nekada bio u kontaktu s njom i da li je nekada bio u njenoj blizini. Rekao je da ne poznaje Brenu, da nikada nije bio s njom u kontaktu niti u njenoj blizini. Objasnio je da ne mrzi pevačicu i da je sve to bila šala. Nije imao zlu nameru niti je očekivao da će zbog tog statusa završiti u policiji. Nakon što je dečko dao izjavu, napravljen je zapisnik, a tek će se ustanoviti da li postoji osnov za podnošenje prijave”, objasnio je pobliže ovu neobičnu situaciju izvor blizak mladiću.

Da li je ovo samo najava velikih promena u korišćenju društvenih mreža? Da li se slažete sa tim da ne bi trebalo dopustiti da svako može da napiše baš sve što poželi?


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Mason

  19/01/2016 at 2:00 pm

  Kuku ne smijem vise bizzare pornice da gledam ! Saznace policajci na sta se palim

 2. Tina

  19/01/2016 at 3:16 pm

  Daj, ne preterujte…

 3. neznam

  19/01/2016 at 3:29 pm

  jel ovo šala?

 4. kleo

  20/01/2016 at 12:07 am

  breno, sestro slatka, zamoli karleusu da ti objasni osnove photoshopa. i umlati tog frizera kukala mu majka, sta ti to napravi na glavi….

 5. Marko

  20/01/2016 at 11:54 am

  Ja mislim da bi smeo,jer je sloboda mišljenja i govora zagarantovana. Takođe je lepo videti da inspektori iz policije rade svoj posao,pored toga što jure kokoške po avliji. Ne znam šta bi radili sa naoružanim vehabijama i kriminalcima po ulici,ako se toliko sekiraju za zdravlje njihove dive, koju slušaju od malih nogu,pa ih je ganuo text o lijepoj Breni. Šta sve pišu novinari i kakve komentare ostavljaju čitaoci,po tome bi onda hodnici ispred kancelarija bili prepuni vešekilometarskim redovima,zbog obavljanja informativnog razgovora .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top