Prati nas

Blake Lively krši ‘osnovno modno pravilo’ u oblačenju ćerki

Moda

Blake Lively krši ‘osnovno modno pravilo’ u oblačenju ćerki

(foto: Instagram/blakelively)

(foto: Instagram/blakelively)

Blake Lively poznata je po nepogrešivim modnim odabirima i istančanom ukusu, a jedna je od retkih holivudskih zvezda koja nema svog stilistu, već sve odluke kada je u pitanju moda donosi sama.

Pored toga, zadužena je i za odevne kombinacije svojih ćerki. “Ne oblače ih drugi, već ja. Ja sam njihov lični stilista”, rekla je glumica za NYFN.

Međutim, otkrila je šta se desi kada ćerke žele same da izaberu neku kombinaciju, i na koji način im ona daje sugestije, i ispričala detalje u vezi ćerkinog odabira obuće: “Raspravljale smo se oko toga koje cipele će nositi danas. Ona je htela da obuje sandale, a bilo je samo 20 stepeni napolju. Rekla sam joj: ‘Ne možeš da ih nosiš’, ali ona ih voli”. Zato je Blake predložila da se odluči za Ugg čizme (mada su dosta omražene među modnim kritičarima), pa su na kraju napravile kompromis, i sandale su ponele u torbi u slučaju da bude mnogo toplo.

Glumičini saveti se ipak najviše poštuju, mada se njen izbor sigurno neće dopasti mnogim stilistima, s obzirom na to da ovu obuću nazivaju još i ‘ružnim čizmama’.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top