Prati nas

Bliski prijatelji opljačkali Sašu Popovića?

Bizarno

Bliski prijatelji opljačkali Sašu Popovića?

Lopovi su do detalja znali plan kuće, tvrdi blizak izvor.

Nepoznati lopovi upali su preksinoć u vilu Saše Popovića na Bežanijskoj kosi i ukrali sef sa 10 satova vrednih više od 100.000 evra! Pljačkaši su odneli i manju količinu nakita, kao i važnu dokumentaciju vlasnika „Granda“ koja se nalazila u kasi.

Policija traga za razbojnicima koji su na spektakularan način upali u kuću sa obližnjeg košarkaškog terena. Kurir saznaje da je porodica Popović slavila rođendan ćerke u trenu pljačke, kao i da su ih pratili nedeljama.

Budući da su lopovi do detalja znali unutrašnjost Popovićeve vile, policija sumnja da je moguće da je organizator pljačke neko sa estrade ko je već posećivao ovu kuću, prenosi Svet.

“Tokom prethodne noći porodična kuća Saše Popovića obijena je od strane nepoznatih lica. Tom prilikom iz doma dirketora “Grand produkcije” odnesen je sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice Popović. Naglašavamo da nije istina da je iz kuće odenesena i određena suma novca, budući da direktor Granda papire od vrednosti i novac drži u banci,” saopštila je PR služba Granda dan ranije.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

    Feed has no items.

Popularno

To Top