Bobbi Kristina će umreti istog dana kao i njena majka?

Objavljeno: 10.02. 19:15

Zajedno u večnosti (foto: WENN)

Zajedno u večnosti (foto: WENN)

Porodica Bobbi Kristine Brown donela je tešku odluku da je isključi sa aparata koji je održavaju u životu i to na 3. godišnjicu smrti njene majke Whitney Houston.

Bobbina baka je skrhana što je doživela smrti ćerke i unuke, ali je odlučila da 11. februara doktori isključe njenu unuku sa aparata kako bi umrla na isti dan kao i njena ćerka pre tri godine.

“Tako će na simboličan način one zauvek biti zajedno u večnosti”, stoji u saopštenju porodice koja je pozvala rodbinu i prijatelje da se oproste od Bobbi tako što će se moliti sa upaljenim svećama.

Međutim, nekoliko sati po objavljivanju ove informacije, oglasio se i njen otac Bobby Brown, koji je demantovao glasine.

“Zahvalni smo svima koji se mole za Bobbi i koji su se pojavili sa svećama, ali moram da kažem da je to lažna uzbuna, kao i mnoge druge neprilične vesti koje se svakodnevno objavljuju u štampi ovih dana. Nadam se da će Bog uslišiti sve naše molitve.”


Loading...

necaiksde@gmail.com'
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

5 komentara

 1. nanina@gmail.com'

  Naninanaj

  Rekla bih da je odluka o eutanaziji doneta prerano.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. sandra.jovanovic006@gmail.com'

  sandra

  Ovo je tuga zaista..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. nikolovskinemanja@gmail.com'

  Lanatic

  Tračaro, ne širi lažne informacije! Pre pola sata je objavljen intervju sa njenom porodicom; rekli su da se njeno stanje polako stabilizuje, ali da se ne dešava ništa značajno, i da se nadaju da sve ovo za nedelju dana biti gotovo.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. boba.boba@gmail.com'

  bbbbb

  Kako got tuga golema.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. andreavukovic90@yahoo.com'

  anonimus

  ovo vam je rubrika hot ???

  Thumb up 0 Thumb down 0

maya berovic 3
Hot or not

Maya Berović drastično promenila dužinu i boju kose

Maya Berović vredno privodi kraju rad na novom studijskom albumu, a čini se da je je prilično neodlučna u kakvom izdanju će se ovoga...