Prati nas

Bobbi Kristina: oporavak na pomolu?

Extra

Bobbi Kristina: oporavak na pomolu?

Svi se nadaju najboljem (foto: wenn)

Svi se nadaju najboljem (foto: wenn)

Bobbi Kristina Brown koja se još uvek nalazi u indukovanoj komi, nakon sedam nedelja provedenih u Emory University Hospital, prebačena je u Atlanta rehabilitacioni centar.

Uz odobrenje porodice, doktori su otišli korak dalje i Kristini skinuli cev za disanje, ali kako za USA Today otkriva dobro obavešteni izvor, devojčino stanje je ostalo nepromenjeno.

Iako još uvek nema zvaničnog obaveštenja o zdravstvenom statusu Bobby Kristine koja je krajem januara pronađena u kadi bez znakova života, njen otac Bobbi Brown se nada ozdravljenju svoje kćerke koju je dobio sa preminulomsoul divom Wihtney Houston.

Dok se Kristina bori za život okružena najužom porodicom, njen dečko Nick Gordon  je dotakao dno, trenutno je pod policijskom istragom nakon što je prijavljeno da je pokušao samoubistvo i nedavno se obratio jednoj ustanovi za rehabilitaciju tražeći lečenje.

Nickov očuh Jack Walker  nije optimističan po pitanju ozdravljenja svog sina, prošle nedelje je za Access Hollywood izjavio: “On je trenutno van kontrole. Povređen je.”


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. *STARSHIP

    21/03/2015 at 9:49 pm

    DAJ BOZE DA OZDRAVI!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top