Prati nas

Bojan Bjelić i Dara u svađi?

Vesti

Bojan Bjelić i Dara u svađi?

Prekid saradnje zbog svađe?

Nakon što su snimili pesmu Pogledom te skidam, koja je postala jedna od najslušanijih letnjih hitova, Bojan Bjelić i Dara Bubamara prestali su da komuniciraju, saznaje Tračara.

Iako u medijima njih dvoje nikada nisu razmenili ružne reči, činjenica je da i je izostala promocija pesme, koja je trebalo da se dogodi. “Bojan i Dara su već duže vreme u zategnutim odnosima. Iako je pesma postala veliki hit, njih dvoje je ni jednom nisu izveli zajedno, a retka su bila i zajednička televizijska gostovanja, iako je pesma postala ogroman hit, koji i Dara i Bojan pevaju po više puta za veče na svojim nastupima,” priča naš izvor i dodaje da svi misle da je ovo zapravo Darina pesma.

“U javnosti se stvorila pogrešna slika da je ovo zajednička pesma, a neretko i da je Darina. Zapravo je Bojan čuo pesmu i pozvao Daru da bude gost na njoj. On je bio taj koji je finansirao celu pesmu, iako on džentlmenski te natpise medija nikada nije želeo da komentariše.” zaključuje naš izvor.

Pokušali smo da dobijemo komentar od Dare i Bojana, ali su oboje bili nedostupni.

P.Ž./Tračara


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. vladan97

  29. 10. 2012. at 21:03

  Bla,bla,bla…

 2. Celly

  29. 10. 2012. at 22:59

  Znam Bojana i to je totalna GLUPOST!!! -.-

 3. Silvy77

  29. 10. 2012. at 23:22

  hahahahha aaaa majkoooo xDD Taj filozof, koji je ovo sran*e sastavio, moze fino malo da se sagne Bojanu ;) Absolutno neverujem da je ovo istina!!! Idi sine kopaj njivu.. Barem tako ima drzava nesto od tebe ;) <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top