Prati nas

Bojan Marović: Strahovao sam za svoj život!

Vesti

Bojan Marović: Strahovao sam za svoj život!

Kao što već znate, Bojan Marović je doživeo napad ispred jednog podgoričkog kafića. Sad se i sam pevač javio i evo šta je rekao u izjavi za Kurir:

bojan marovic

Istina je sve to što se pojavilo u medijima. Hvala Bogu, sve se završilo i trenutno se mnogo bolje osećam. Lekari su prvog dana mislili da ću morati na operaciju lica čim mi otok splasne, ali upravo su mi saopštili da hirurška intervencija neće biti potrebna.

Razmišljao sam šta me je snašlo, jer mi se ovako nešto nikada u životu nije desilo. Ne volim nasilje i svi me poznaju kao mirnog i normalnog momka. Ali, kada se namesti takva situacija, čovek ne može a da ne reaguje.

Uvek bih stao u odbranu nekog svog, iako me nije stid da priznam da sam se uplašio za svoj život jer sam siguran da bi se u ovakvim okolnostima svako veoma uplašio.”

Bojan je odlučio ipak da napadače ne prijavi policiji, jer ne želi da pogoršava stvar, ali naglašava da se nikoga ne plaši.

izvor: kurir.rs


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Angie

  07. 10. 2009. at 09:42

  da ih ne prijavi policiji???!! WTF?!JEL ON NORMALAN?! drago mi je sto mu je bolje,ali da se meni ovako nesto desi,a pogotovu da neko preti clanu porodice(kao njegovom bratu),ja bih to terala dok ne dobiju sta zasluzuju!

 2. MACKA

  07. 10. 2009. at 11:15

  MAFIJA RADI

 3. Psalm 69

  08. 10. 2009. at 10:50

  haha taj lik nije u stanju dupe da obrise a kamoli da se suprodstavi nekom kad otpeva 3 pesme mora da napravi pauzu od 10 minuta da se nebi onesvestio xD

 4. MACKA

  08. 10. 2009. at 13:08

  STRASNO

 5. Pingback: Bojan Marović: Borim se za svaku notu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top