Connect with us

Bojan Perić: ‘Uvek sam uz diskretne heroje’Extra

Bojan Perić: ‘Uvek sam uz diskretne heroje’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
(foto: PR)

(foto: PR)

“Problem našeg društva je što svi žive samo za sebe i bave se samo svojom egzistencijom“, istakao je popularni mladi glumac Bojan Perić učestvujući u kampanji UNICEFA-a i magazina WANNABE „Wanna Give – jer je tuđa sreća i moja sreća“ i dodao da je bitno da budemo svesni da smo deo društva i budemo saosećajni prema drugima oko nas.


Poznat po svom učešću u brojnim humanitarnim akcijama i kampanjama, u kratkom video intervjuu Bojan je rekao kako je moguće da svi udruženi možemo da napravimo promenu: “Uvek sam uz diskretne heroje koji u miru i tišini svog doma učine nešto malo. I ova kampanja UNICEF-a pokazuje da svačije malo može da napravi puno.“

Zvezda serije Vojna akademija koji je jako popularan među mladima, svestan je činjenice da ima veliki uticaj na njih i napominje kako baš zbog toga vodi računa na koji način će taj uticaj „iskoristiti“. „Ne postoji lepši način da se popularnost i to što se ugledaju na vas iskoristi nego da ljude podstaknete da učine nešto dobro. Bitno mi je što dajem primer mladim ljudima i podstičem ih na ispravno razmišljanje ne samo o sebi već i o drugima, tako činimo dvostruko dobro.“

„Davanje nije privilegija bogatih, već svih svesnih ljudi“, zaključio je Boki svoju video priču i pozvao sve da se priključe Klubu prijatelja UNICEF-a.

Kampanju „Wanna Give – jer je tuđa sreća i moja sreća“, pokrenutu povodom obeležavanja 70 godina postojanja i rada UNICEF-a, do sada su podržale brojne javne ličnosti – ambasadori UNICEF-a, poznati glumci, muzičari i TV lica poput Nebojše Glogovca, Nataše Miljković, Aleksandra Radojičića, Tamare Krcunović i brojnih drugih. Oni će kroz seriju video intervjua govoriti o značaju darivanja, solidarnosti i altruizmu. Ukoliko i vi želite da podržite UNICEF kroz redovne mesečne donacije i priključite se brzorastućem Klubu prijatelja ove organizacije, pošaljite SMS sa sadržajem „100“ ili „200“ na broj 9656 (za korisnike Telekom i Telenor mreže).

Detaljnije o Klubu prijatelja UNICEF-a pročitajte ovde, a celu Bokijevu priču pogledajte u video klipu ispod.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top