Prati nas

Bojana i Vlada ipak zajedno?

Extra

Bojana i Vlada ipak zajedno?

Iako oboje demantuju da se uopšte poznaju, manekenka Bojana Stojković i rukometaš Vlada Mandić, kako tvrdi izvor lista Alo, u petak veče zatekli su se u istom klubu i celo veče su razmenjivali SMS, da bi se kasnije navodno i našli nasamo!

Naime, izvor koji se zatekao na licu mesta rekao je za naš list da se manekenka prva pojavila sa svojim prijateljicama u klubu Magacin, u kome je te večeri pevao Saša Kovačević, a ubrzo posle toga stigao je i Mandić, koji se smestio nedaleko od supruge golmana FK Partizana Vladimira Stojkovića.

“U klub je prvo došla Bojana sa svojim društvom, a malo kasnije pristigao je Vlada Mandić. Ona je đuskala sve vreme, a onda je počela da kucka poruke na svom mobilnom telefonu. Bilo je očigledno da se dopisuje s Vladom, jer ih je delio samo jedan separe, a Mandić je, kako bi primio poruku, počinjao da se smeje i da gleda u Bojanu! Skoro celo veče su se dopisivali, a u jednom trenutku su i nestali iz vidokruga prisutnih. Naravno, prvo je otišla ona do toaleta, a posle nekoliko minuta i rukometaš. Bojana je samo nekoliko puta bacila pogled na Mandićev sto, dok je on sve vreme gledao u nju, čak je i društvu nešto pričao u vezi sa “devojkom koju nikada nije upoznao” i pokazivao je u njenom pravcu. Bilo je očigledno da se njih dvoje dobro znaju”, rekao je za naš list izvor koji se našao na licu mesta.

Vladimir Mandić, rekao je da se nije dopisivao s Bojanom.

“Tačno je da sam bio u Magacinu, ali Bojanu nisam video tamo. Ako vas baš zanima, dopisivao sam se sa suprugom celo veče”, rekao je za rukometaš za Alo.

Izvor: Alo

Loading...


8 komentara

8 Comments

 1. Njava

  29/01/2012 at 11:07 am

  Bolje da je sa njim nego sa onim Stojkovicem!!Njega ocima ne mogu da gledam!Nisam ga podnosila i pre nego sto je prebio Bojanu! -.- Ona treba da nastavi svoj zivot sa nekim ko ce da je postuje i ceni!

 2. Chupka

  29/01/2012 at 11:25 am

  E ajde bre,muka mi je od njih,kakva je odvratna … Uostalom ko je ona da sad pravi zvezdu od sebe po novinama… fuj…

 3. Pcelicaa.

  29/01/2012 at 1:33 pm

  Ljudi lici li ona vama na ovoj slici na Kim Kardashian,ili je tako samo meni? :)

 4. kjlkanoficvnmerio

  29/01/2012 at 1:46 pm

  ma ova radodajka samo gleda ko ce da je prcne

 5. Kaca

  29/01/2012 at 2:15 pm

  @Pcelicaa :D i meni ovde bas lici na Kim Kardashian! :D

 6. pifi

  31/01/2012 at 5:32 am

  bojana kardashian??? xD

 7. Ceca

  03/02/2012 at 3:44 pm

  Ova devojka izgleda sve bolje i bolje pa bi mogla i da nadje nekog boljeg frajera od ova dva Vladimira.

 8. lunala

  04/02/2012 at 1:38 am

  uf sto dobro izgleda na ovoj slici.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top