Prati nas

Bojana Rajić: Bog mi je dao liniju, a uskratio na pameti!

Extra

Bojana Rajić: Bog mi je dao liniju, a uskratio na pameti!

Ume da se našali na svoj račun! (foto: Svet)

Ume da se našali na svoj račun! (foto: Svet)

Manekenka Bojana Rajić važi za jednu od najlepših Srpkinja. Ipak, bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića vrlo je samokritična – kaže da joj je Bog dao vitku liniju, a uskratio na pameti.

“Svake godine pravim planove kako ću početi da vežbam i prestati da pušim, i to se nikada nije desilo. Što je najgore, nezdravo se hranim, pušim i pijem gazirana pića, ali hvala bogu što mi je dao vitku figuru. Jeste mi zbog toga oduzeo od intelekta, ali tako je to u životu. Negde ti doda, negde zakine. Kod mene se tako zalomilo, da na oblinama bude širokogrud, a na pameti škrt “, uz osmeh se Bojana našalila na svoj račun u izjavi za Alo.

Iako ne želi da otkije ime muškarca sa kojim se već dugo zabavlja, Bojana ističe da nije izgubila veru u brak, bez obzira na razvod od golmana.

“I dalje veoma verujem u brak i ljubav, kao i to da postoje kvalitetni muškarci, zato ne bežim od toga. Mislim da vredi još jednom pokušati. Relativno kasno sam dobila prvo dete, ali da sam ga rodila sa 25 godina, dosad bih ih imala četvoro. Lav me je samo jednom pitao zašto mu nisam kupila brata ili sestru kada ih sva druga deca imaju, ali sam mu objasnila da se deca ne kupuju i stavila tačku. Sada već sebe mogu da zamislim ponovo sa bebom, tako da, videćemo”, tajanstvena je Bojana.4 komentara

4 Comments

 1. Ana guarana

  11/02/2015 at 11:45 am

  Pa nije ti ni neku silnu lepotu podario.

 2. Ja

  11/02/2015 at 1:33 pm

  @Ana Pa rekla je liniju, ne lepotu :D
  Dobro je dok zna kako stoji. Sto bi Sokrat rekao: “Znam da nista ne znam”, a zato su ga proglasili najpametnijim covekom tog vemena.

 3. sasa

  11/02/2015 at 1:50 pm

  Pa da..

 4. Anna

  11/02/2015 at 4:34 pm

  Ma ni liniju ni lepotu :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top