Prati nas

Bojana Stamenov o predstojećoj Evroviziji: ‘Cilj nam je finale!’

Evrovizija

Bojana Stamenov o predstojećoj Evroviziji: ‘Cilj nam je finale!’

Samo želi da najbolje što ume izvede pesmu! (foto: evropesma.org)

Samo želi da najbolje što ume izvede pesmu! (foto: evropesma.org)

Srpska predstavnica na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi, Bojana Stamenov, je spremna za sutrašnji odlazak u Beč gde će početi sa probama za Eurosong, koji će biti održan od 19 do 23 maja.

Pevačica raskošnog glasa će pevati pesmu Beauty never lies Vladimir Grajića Graje, a u intervjuu za Novosti je rekla da će dati sve od sebe kako bi predstavila Srbiju u najboljem svetlu.

“Veoma sam uzbuđena pred odlazak u Austriju, ali ću se potruditi da budem fantastična na sceni. Ovih dana sam na ivici suza, jer su mi proradile emocije. Nikog ne treba procenjivati po spoljašnosti, jer odelo ne čini čoveka, već mu dati priliku i upoznati ga. Nije zlato sve što sija, ali bismo voleli da se okitimo zlatom. Cilj je da se plasiramo u finale, a ukoliko se to desi i očekivanja će biti veća u finalu”, rekla je Bojana.

Sve je spremno za polazak! (foto: Novosti)

Sve je spremno za polazak! (foto: Novosti)

“I Marija Šerifović se loše kotirala, pa je pobedila. Kladionice nisu merodavne, kada izađem na scenu i izvedem pesmu imaćemo realnu sliku kako se kotiramo”, rekla je naša predstavnica koje je bila iskrena i objasnila kako je ne brine loše kotiranje u kladionicama.

Sličnog je mišljenja i Bojanina kolegenica, učesnica takmičarskog šuoa Prvi glas Srbije, Saška Janković, koja će nastupati sa Bojanom i biti jedan od njenih pratećih vokala, a ekskluzivno za Tračaru, Saška je iznela koja su njena očekivanja.


“Očekivanja su svakako finale, ja verujem u top 10 sigurno, zato što su podeljena mišljenja za pesmu, nekome se dopada, nekome ne. Graja mi je prijatelj, Bojana mi je prijateljica, godinama ne pevam prateće vokale, ali sam nekako iz prijateljstva i zbog toga što žele svi da budu jaki na Evroviziji, tu je i Sanja Bogosavljević koja ide već treći put kao i ja. Tako se desilo da to zvuči jako ozbiljno jer imamo svi iskustva”, rekla je Saška.

Još uvek se uči teška koreografija! (foto: Facebook)

Još uvek se uči teška koreografija! (foto: Facebook)

Pevačica je ponovila da joj je jako drago što imaju zahtevnu koreografiju za koju misli da će oduševiti publiku na Evroviziji.

“Danima vežbamo tešku koreografiju koju ćete videti, a koju je radila Milica Cerović, dok je za nastup bio zadužen Gorčin Stojanovć, koji je radio i nastup za Molitvu. Tako da je ove godine koreografija ozbiljna i odlična, i mislim da će i pesma i nastup kupiti ljude. Bojana i zvuči fenomenalno, da budemo realni. Ali i mi zvučimo odlično zato što su svi ozbiljni vokali, a i nastup je dobro spakovan, tako da očekujem dosta”, izjavila je Saška za naš portal.


3 komentara

3 Comments

 1. kiss my ass

  10. 05. 2015. at 23:14

  Mogla bi da udjes u finale za Miss Piggy ali u finale Eurosonga nikad.
  Pobedjuje Italija,Svetska ili Australija, dok Srbija NE ulazi u finale. Ne moze postati hit u Evropi pesma koja nije popularna ni u svoj zemlji. Sto se tice poredjena sa Marijom e moja svinjice svi znamo da je te 2007 Srbiji poklonjena pobeda kao blaga nadoknada za oduzimanje Kosova.,… Na tebe nema ko da se sazali.

 2. bbbbb

  11. 05. 2015. at 08:29

  E svasta …,,kiss my ,, a da ispljujemo svoje tu smo najbolji

 3. sandra

  11. 05. 2015. at 09:38

  Trebale su da ostave pesmu na srpskom,bolje zvuci..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Evrovizija

To Top