Connect with us

Bojanu Rajić ostavio sin narko bosa?!
Extra

Bojanu Rajić ostavio sin narko bosa?!

Veza kratkog daha (foto: Alo)

Veza kratkog daha (foto: Alo)

Prošlo je gotovo mesec dana kako je osvanula vest da su Bojana Rajić u vezi sa sinom narko bosa Dragoslava Kosmajca, Lazarom Kosmajcem, a par je navodno već okončao romansu.

“Nakon što su se u medijima pojavile fotografije na kojima su Bojana i Lazar prisni, njemu uopšte nije bilo svejedno jer nije želeo da se provlači u javnosti na takav način. On je posumnjao da je možda celu tu priču Bojana servirala, odnosno da je dojavila novinarima i fotografima da ih slikaju. Iako mu je rekla da nema nikakve veze sa tim, i ubeđivala ga da ni njoj to objavljivanje nije išlo u prilog, Lazar je bio nepoverljiv. To je bilo dovoljno da im se odnos poljulja,” izjavio je za Alo! izvor blizak ovom bivšem paru.

Iako su se nadali prevazilaženju nesuglasica, problemi koji su nastali u Lazarevoj porodici doveli su do dodatnog udaljavanja para.

“Bojani nije bilo svejedno zbog odluke njenog, devet godina mlađeg, dečka, ali je prihvatila to uz mogućnost da će, kad se reše problemi, doći do pomirenja,” dodaje izvor.

Da podsetimo, pre manje od mesec dana osvanule su paparaco fotografije para koji je razmenjivao nežnosti u jednoj novosadskoj diskoteci, a za komentar o njihovom navodnom raskidu Bojana nije bila dostupna.

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. MaxMara

    25/11/2014 at 10:31 pm

    Ova je meni sva ofucana. Nema ko je nije prelezao. Imala je divnog muza, sina, posao, sve super ali hoce zena da se pusti u promet… I evo na sta danas lici…

  2. sofija

    26/11/2014 at 6:39 pm

    ja sam procitala boban rajic…. ahahahha

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top