Prati nas

Bolji život: kako bi izgledali nakon 26 godina na okupu?

Serije

Bolji život: kako bi izgledali nakon 26 godina na okupu?

(foto:facebook.com/serijaboljizivot)

(foto:facebook.com/serijaboljizivot)

Jugoslovenska hit serija Bolji život, imala je 87 epizoda, dogodovštine petočlane porodice Popović mnogi pamte a svako se mogao pronaći u nekom od likova iz pomenute serije.

Scenario je napisao Siniša Pavić koji je takođe napisao i scenarije za mnoge naše popularne serije i filmove kao što su Tesna koža, Otpisani, Pozorište u kući. Serija Bolji život je premijerno emitovana davne 1987. godine, i trajala sve do 1991.

Na čelu porodice Popadić bili su Emilija Ema Popadić u čijoj ulozi je bila Svetlana Bojković, a u ulozi Dragiše Gige je bio Marko Nikolić. Bračni par koji je imao troje dece Aleksandra Sašu-Guzu, Violetu Viki i Slobodana Bobu. U njihovim ulogama našli su se Boris Komnenić, Lidija Vukičević i Dragan Bjelogrlić.

Lidija Vukićević je sinoć na Instagramu podelila fotomontažu na kojoj su njih petoro zajedno onako kako bi izgledali na okupu nakon 26 godina.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Lol

    17. 01. 2017. at 23:13

    Ajde vise ne davite sa tim boljim zivotom RTS nema sta pametnije da pusta pa nas priprema za ponovnu reprizu povodom 30 godisnjice serije daj Rts dosadio si i bogu i narodu ka i sa serijom Ubistvo moga oca opet repriza toliko ima drugih dobrih serija dajte nesto novo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top