Connect with us

Bolji život: kako bi izgledali nakon 26 godina na okupu?


Serije

Bolji život: kako bi izgledali nakon 26 godina na okupu?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
(foto:facebook.com/serijaboljizivot)

(foto:facebook.com/serijaboljizivot)

Jugoslovenska hit serija Bolji život, imala je 87 epizoda, dogodovštine petočlane porodice Popović mnogi pamte a svako se mogao pronaći u nekom od likova iz pomenute serije.

Scenario je napisao Siniša Pavić koji je takođe napisao i scenarije za mnoge naše popularne serije i filmove kao što su Tesna koža, Otpisani, Pozorište u kući. Serija Bolji život je premijerno emitovana davne 1987. godine, i trajala sve do 1991.

Na čelu porodice Popadić bili su Emilija Ema Popadić u čijoj ulozi je bila Svetlana Bojković, a u ulozi Dragiše Gige je bio Marko Nikolić. Bračni par koji je imao troje dece Aleksandra Sašu-Guzu, Violetu Viki i Slobodana Bobu. U njihovim ulogama našli su se Boris Komnenić, Lidija Vukičević i Dragan Bjelogrlić.

Lidija Vukićević je sinoć na Instagramu podelila fotomontažu na kojoj su njih petoro zajedno onako kako bi izgledali na okupu nakon 26 godina.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

1 komentar

1 komentar

  1. Lol

    17 January 2017 at 11:13 pm

    Ajde vise ne davite sa tim boljim zivotom RTS nema sta pametnije da pusta pa nas priprema za ponovnu reprizu povodom 30 godisnjice serije daj Rts dosadio si i bogu i narodu ka i sa serijom Ubistvo moga oca opet repriza toliko ima drugih dobrih serija dajte nesto novo

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top