Connect with us

Borko Veselinović: Bane Janković je nebitan!Extra

Borko Veselinović: Bane Janković je nebitan!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Nakon raskida sa Banetom Jankovićem, pevačica Katarina Živković započela je vezu sa fudbalerom Borkom Veselinovićem, nakon čega je naširoko počelo da se piše o njima.

Veselinović priznaje da nije očekivao toliko prostora u domaćim tabloidima, ali da podržava Katarinu koja je navikla na kamere i paparace i otkrio da li mu veza sa pevačicom prija.

“U svakom smislu! Iskreno, u početku sam mislio da je ona prolazna i usputna, nisam sebe video u vezi s nekom pevačicom. Nisam želeo ništa ozbiljno sa njom baš zato što je deo estrade. Ali više puta mi je dokazala da je devojka na mestu i da joj je stalo do mene i onda sam rešio da se s njom upustim u ozbiljnu priču. Ne znam ni sam kako se desilo da se toliko zaljubim”, ispričao je Borko za Kurir.

Fudbaler je nastavio priču i dotakao se teme navodne veridbe. “Nije to bila baš veridba. Za rođendan sam joj kupio prsten, ali imao sam nameru da shvati da joj tim poklonom nudim sigurnost i stabilnost”, rekao je on i odgovorio na pitanje kakva je Kaća u seksu.

“Misliš li da bih bio sa Katarinom toliko dugo da nam seks nije dobar? U seksu sa njom mi ništa ne nedostaje, to je obostrano uživanje.”

Bivši Katarinin dečko Bane pokušao je da joj smesti razne medijske afere, ali to fudbalera ne potresa: “Ne osvrćem se mnogo, on mi je totalno nebitna osoba u životu”, rekao je Veselinović, ali i da mu je krivo to što Janković ne pušta Kaću da bude srećna.

Bane Janković još uvek nije preboleo pevačicu (foto: Screenshot)

Bane Janković još uvek nije preboleo pevačicu (foto: Screenshot)

Za kraj, fudbaler je demantovao navode da bivšoj ženi ne daje alimentaciju za sina.

“Još jedna laž koju je neko, iz meni nepoznatih razloga, plasirao. Svakog meseca uplaćujem novac za sina, a pored toga mu redovno kupujem sve što mu treba. Viktor je centar mog sveta, njemu ne sme ništa da fali. Sa bivšom sam u veoma korektnim odnosima. Naše dete je najvažnije, zbog njega i nas dvoje moramo sarađivati”, otkrio je on.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top