Prati nas

Bosanac iskritikovao izgled i karijeru ćerke Džidže

Extra

Bosanac iskritikovao izgled i karijeru ćerke Džidže

(foto: Instagram/dzidzaofficial)

(foto: Instagram/dzidzaofficial)

Kada čujemo sve ono što Dragan Stojković Bosanac govori kandidatima u Zvezdama Granda ne možemo a da se ne zapitamo zašto isto ne poruči i svojoj ćerki Džidži koja je, što se tiče izgleda, mnogo ekstremnija od kandidatkinja čiji mu se izgled ne dopadne, a o muzičkom stilu da i ne govorimo. Ipak, cenjeni kompozitor je toga i te kako svestan.

“Iskreno da vam kažem, što sam davao savete, davao sam, sada ima dovoljno godina da mućne glavom i vidi šta je pametno za nju, a šta ne. Sama odlučuje o sebi i karijeri. Više sam za to da moja ćerka ima dobru pesmu i da peva dobro, a fotografije dolaze posle toga. Mislim da joj provokativne fotgrafije nisu potrebne, ali stvar je na onome ko provocira. Bolje da ima hitove, a ne tamo nekakve slike”, izjavio je Bosanac za Alo.

“Obrve su joj takve da mogu samo za glavu da se uhvatim, a tek to što je operisala nos, to je strašno. I ova usta samo čekam kada će da joj splasnu više. Najveći problem srpskog naroda je što još nije otkrio ogledalo”, zaključio je on.


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Niko

  24. 04. 2017. at 12:49

  Dzidza je boginja, da se razumemo ? A ovaj deda mora da shvati da je vreme kada su pevacice mogle da izgledaju kao skrndevalji PROSLO. Dzidza dobro izgleda, a izgledace i bolje, verujem. Pesme su joj super kao i glas. Ova devojka ce da bude nova Stoja.

 2. nenad

  24. 04. 2017. at 13:24

  Jebote kakva porodicna idila!

 3. Sunny

  24. 04. 2017. at 14:10

  Šta nije tačno? Nemoćan ali nije glup i slep! Teško je to roditelju.

 4. nenad

  24. 04. 2017. at 20:06

  Njegova je. Ne treba tako da prica o svom detetu, on je nju trazio hence ju je napravio, ne ona njega. Sad moze samo da se zali i da kvari odnos za dz sa rodjenom cerkom.

 5. savka33

  25. 04. 2017. at 06:03

  I njemu je neprijatno sto je ona uopste na estradi. Niti lepa, niti zapazena ,niti ima lepe pesme krs zivi

 6. Samantha

  25. 04. 2017. at 22:32

  Bugarke su furale ovaj trash look pre deset godina

 7. Edgar

  30. 07. 2017. at 20:41

  Džidža može da hide bogonja samo nekom sa dva razreda osnovne! Zbog ovakvih kao Džidža nam se ceo svet smeje. Postali smo muzičko smetlište. Zemljo otvori se!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top