Prati nas

Bosanska prostitutka umalo uhapšena u srpskom rijalitiju

Bizarno

Bosanska prostitutka umalo uhapšena u srpskom rijalitiju

Bosanska starleta Senada Nurkić, koja se u javnosti predstavlja kao Maca Diskrecija, izbegla je zatvor zahvaljujući rijaliti programu u kome trenutno učestvuje.

Kako pišu domaći mediji, ona je osuđena da zbog bavljenja prostitucijom na novčanu kaznu koju nije platila, te su policajci sa nalogom za hapšenje došli pred kamere.

“Znali smo da se protiv Mace vodi postupak pred sudom zbog bavljenja prostitucijom, ali niko nije očekivao da će biti osuđena u odsustvu. Njoj su, izgleda, pozivi za ročišta stizali na adresu gde je prijavljena u stanu u Beogradu, ali to nama niko nije javio. Policajci su u četvrtak došli s papirom na kojem je pisalo da se Maci zamenjuje kazna od 250.000 dinara zatvorom od 250 dana jer nije na vreme uplatila novac državi,” priča jedan od producenata za Kurir i dodaje:


“Ona nam je važna za šou, pa smo odmah ponudili da mi uplatimo novac, a da joj to oduzmemo od honorara. Sreća pa su nadležni pristali na to, inače bi Maca sad bila iza rešetaka u Požarevcu.”

Maca Diskrecija je u januaru priznala da se bavi prostitucijom, nakon čega je bila u zatvoru neko vreme.


5 komentara

5 Comments

 1. Molly

  12. 12. 2017. at 14:38

  Kakav je ovo naslov… Gospode Boze.

 2. Roxy?

  12. 12. 2017. at 15:01

  Koja sposobnost policije i srpskog tuzilastva. Doticna je vec mesecima urijaliti show a oni joj pozive i presudu pokusavaju uruciti u stanu. Cini mi se da oni veruju u teleportaciju, nista drugo nemoze ovo da objasni.

 3. Mihailo

  12. 12. 2017. at 20:16

  KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA STAVITE OVAKAV NASLOV…?UZAS

 4. Sunny

  13. 12. 2017. at 02:28

  Bolesni ste. Ona je iz Tuzle, prostituiše se i nije fenserka. Ana, Mina, Soraja su KURVE ne prostitutkr I svi to znaju na estredi u medijima i u Bgd. Ćite ko zaliveni jer fudbaleri, političari i novi biznismeni trose ološ. Kao i poluprofi prostituke sa estrade. Glupa Maca nije isfolirana, zla, utripovana, prosta dusa sa margine socijalne koja nije kučka. Agresivna. Tako da n serite sa tudim kurvama koje nikom ne čine zlo nego vidite šta će te sa vašim bgd dromfunljama koje reklamirate po tv devojkamami koje pretsatvljate kao starlete i pevačice.

 5. tranzicija

  13. 12. 2017. at 14:35

  Produkcija je velikog srca! Znam da bi isto ucinili da pomognu nekom mladom talentu da ode na takmicenje ili da uplate za lecenje nekom kome treba…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top