Prati nas

Pogledajte: Božić u domu Kardashianovih

Extra

Pogledajte: Božić u domu Kardashianovih

Praznici nam stižu ( foto: Mirror )

Praznici nam stižu ( foto: Mirror )

Katolici širom sveta danas slave Božić i to je doba godine kada je porodica na okupu. Ni Kardashianovi nisu izuzetak, a kako je protekla proslava u domu Kris Jenner pogledajte u nastavku.

Iako se nagađalo da Kim Kardashian neće prisustvovati  tradicionalnoj božićnoj večeri koju njena majka priprema svake godine zbog manje svađe koju su imale, ipak se i ona pojavila sa svojim mužem Kanye Westom. Rasprava koju su majka i ćerka imale bila je izazvana time što je Kris objavila na Instagramu mejl koji joj je ćerka poslala, a u kom oštro kritikuje njen stajling.

“Mama, volim te, ali dosta je više tih autfita u stilu porodice Adams. Potpuno si iscrpela takav look. Ostavi se toga. Nama su potrebne šik, uske haljine, a ne više ta tradicionalna sranja”, bila je pomalo gruba Kim.

Porodično slavlje, nema šta ( foto: Instagram )

Porodično slavlje, nema šta ( foto: Instagram )

Ali, očigledno je da su majka i ćerka izgladile odnose, na svu sreću. Ipak, autfiti su te večeri zaista bili problem. Barem kada su u pitanju Kendall Kylie Jenner. Naime, Kylie se požalila da je Kendall potpuno iskopirala njen stajling jer su se obe pojavile u istoj haljini. Auć!

Razmirice među sestrama ( foto: Instagram )

Razmirice među sestrama ( foto: Instagram )

Mada, verujemo da nema pravih varnica između njih. Ipak je Božić u pitanju.

Ove godine se nisu okupila sva deca Kris Jenner. Rob se nije pojavio iz nepoznatog razloga, dok je sasvim razumljivo da je zbog novorođenčeta Kourtney Kardashian, ipak, ove godine preskočila svu tu gužvu.3 komentara

3 Comments

  1. nije bitno

    26/12/2014 at 8:23 am

    A jeste se izoblicila ova Kylie, pa ne lici na sebe, sad i prije pet godina drasticna razlika, mislim lijepa je ona ali previse plastike za tako maldu djevojku.

  2. El muchacho

    26/12/2014 at 2:35 pm

    Od onakve ruznoce, bez usana i velikog nosa naspram lica, smanjenog cela, postade Kajli jos i lepa. A nije ni punoletna … strasno !

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top