Brand Fair – konferencija posvećena brendovima

Objavljeno: 06.06. 15:00

Sedmi po redu Brand Fair ove godine održaće se 10. juna, u Sava Centru. Pored standardnog, sajamsko-izložbenog dela organizatori su najavili i dve konferencije, koje će, sudeći po rekacijama zainteresovanih proći itekako uspešno.

Prva konferencija – “Brending regiona i gradova – strane direktne investicije, rast izvoza i razvoj turizma”, sa početkom u 09:30 u sali 1/0 je posvećena brendingu kao strateškom instrumentu razvoja i pozicioniranja regiona i gradova kao investicionih prostora i turističkih destinacija.

Konferencija se bavi funkcijom brendinga u realizaciji tri najvažnija ekonomska cilja: privlačenje stranih direktnih investicija, rast izvoza i razvoj turizma.

Predavači su Jeremy Hildreth, Alexandar Ermoshin, Simon Middleton i neko o čijem se dolasku uveliko priča, dr Igor Nikolajevich Panarin, jadan od najvećih geopolitikologa današnjice. Kotizacija iznosi 22, 000 RSD, a naši čitaoci imaju specijalan popust od 50%.

Druga konferencija“Strateško razvijanje brenda i primena društvenih alata” namenjena je nešto mlađoj populaciji, mladim menadžerima i poslovnim ljudima, onima koji su ili koji bi započeli svoj posao, studentima društvenih i ekonomskih fakulteta, učesnicima internet scene.

Ulaz je slobodan, a zbog ograničenog broja mesta i velikog interesovanja savetujemo vam da što pre potvrdite vaš dolazak.

Sve informacije možete dobiti na sajtu www.brandfair.org ili putem mejla office@brandfair.org.

Loading...
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

soraja
Hot or not

Nadmašila samu sebe: Soraja u najprovokativnijem izdanju ikada

Iako je poznata po smelim odevnim kombinacijama (ili fotografisanju bez ičega na sebi) Soraja Vučelić je sinoć dokazala da može da bude provokativnija nego ikad i...