Brand Fair – konferencija posvećena brendovima

Objavljeno: 06.06. 15:00

Sedmi po redu Brand Fair ove godine održaće se 10. juna, u Sava Centru. Pored standardnog, sajamsko-izložbenog dela organizatori su najavili i dve konferencije, koje će, sudeći po rekacijama zainteresovanih proći itekako uspešno.

Prva konferencija – “Brending regiona i gradova – strane direktne investicije, rast izvoza i razvoj turizma”, sa početkom u 09:30 u sali 1/0 je posvećena brendingu kao strateškom instrumentu razvoja i pozicioniranja regiona i gradova kao investicionih prostora i turističkih destinacija.

Konferencija se bavi funkcijom brendinga u realizaciji tri najvažnija ekonomska cilja: privlačenje stranih direktnih investicija, rast izvoza i razvoj turizma.

Predavači su Jeremy Hildreth, Alexandar Ermoshin, Simon Middleton i neko o čijem se dolasku uveliko priča, dr Igor Nikolajevich Panarin, jadan od najvećih geopolitikologa današnjice. Kotizacija iznosi 22, 000 RSD, a naši čitaoci imaju specijalan popust od 50%.

Druga konferencija“Strateško razvijanje brenda i primena društvenih alata” namenjena je nešto mlađoj populaciji, mladim menadžerima i poslovnim ljudima, onima koji su ili koji bi započeli svoj posao, studentima društvenih i ekonomskih fakulteta, učesnicima internet scene.

Ulaz je slobodan, a zbog ograničenog broja mesta i velikog interesovanja savetujemo vam da što pre potvrdite vaš dolazak.

Sve informacije možete dobiti na sajtu www.brandfair.org ili putem mejla office@brandfair.org.


Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.