Prati nas

Branko Tomović je zvezda u usponu britanske kinematografije!

Foto

Branko Tomović je zvezda u usponu britanske kinematografije!

Branko u magazinu ‘Icon’

 

Našeg glumca Branka Tomovića, magazin Icon, odabrao je za jednog od petorice muškaraca koje su zvezde u usponu britanske kinematografije. Za oktobatrsko izdanje magazina, Branko je uradio fotoeditorijal kojim promoviše aktuelne modne trendove obučen u najnovije modele Versace i Armani.

Branko krupnim koracima osvaja svetsku kinematogradiju. Njegovo poslednje ostvarenje je film Entity reditelja Steve Stonea, koji je osvoji dve nagrade na London Independent Film Festival 2013. Asocijacija britanskih filmadžija Branku je dodelila nagradu za najboljeg internacionalnog glumca, upravo za ulogu u ovom filmu. Osim pomenutih uspeha, Branko je nominovan i za najboljeg glumca na predstojećem British Horror Film Festivalu, koji će se održati u Londonu 19. septembra.

Zanimljivo je da Branko sada radi na novom filmu David Ayera Fury, u kome glume i Brad Pitt, Shia Labeouf, Scott Eastwood i Logan Lerman. Ipak, jedna od najvećih Brankovih uloga u kojoj ćemo ga gledati u budućnosti je uloga Nikole Tesle u istoimenoj biografiji slavnog srpskog naučnika. U filmu Tesla glumiće i Mirjana Karanović, Hristina Popović i Marija Karan.

Redakcija Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. UNNA

  05/10/2013 at 7:41 pm

  Jaooooooo jedva cekam film o Nikoli Tesli ..
  Bas me zanima kako ce to izgledati..

 2. Mirjana

  05/10/2013 at 8:41 pm

  WOW! Super izgleda ovaj momak…

 3. Matea1

  05/10/2013 at 10:07 pm

  Da je više naših ljudi da ovako uspiju,a Srbija ima talenata još mnogo. Puno sreće ovom momku,svaka mu čast. :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top