Prati nas

Branko Tomović u seriji “Strike back”!

Film

Branko Tomović u seriji “Strike back”!

Intervju sa glumcem srpskog porekla Brankom Tomovićem, koji gradi uspešnu karijeru u inostranstvu, mogli ste da pročitate na našem sajtu. Poslednjih meseci, Tomović je radio na projektima koji će do kraja godine doživeti premijeru. Jedan od njih je i serija, koju u koprodukciji rade HBO i Sky.

Branko će se pojaviti u akcionoj seriji Strike back, koja govori o tajnim agentima ogranka  britanske tajne obaveštajne službe MI6. Tomović će se pojaviti u naredne 2 epizode, kada dođe do kidnapovanja 4 evropskih zvaničnika, zbog čega će agenti ove službe iz Beča otići na Kosovo. Branko će u seriji tumačiti lik koji se zove isto kao i on, a radi se o mladom Srbinu, koji je kidnapovan i prisiljen od strane kosovske mafije da radi u fabrici heroina.

“Kada sam pročitao scenario, bilo mi je jako drago što Srbi nisu predstavljeni kao negativci, što je uobičajen slučaj. Dobro je igrati ‘dobrog Srbina’, kaže Branko.

Inače, Tomović privodi kraju snimanje filmova Entity, Interview with a Hitman, a pojaviće se i u filmu Will, koji će uskoro početi da se prikazuje.3 komentara

3 Comments

 1. Jelena S

  27/09/2011 at 11:51 am

  Drago mi je kada cujem da su nasi ljudi uspeli u svetu :-) Svaka cast!

 2. tinanik

  27/09/2011 at 6:50 pm

  Ovo mi bas popravi raspolozenje :-)!

 3. sss

  27/09/2011 at 10:34 pm

  Konacno da neki Srbin ne igra loseg tipa… :)))

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top