Prati nas

Brat Paris Hilton uhapšen zbog provale u kuću svoje bivše devojke

Šokantno

Brat Paris Hilton uhapšen zbog provale u kuću svoje bivše devojke

Nasilnik! (foto: Mirror.co.uk)

Nasilnik! (foto: Mirror.co.uk)

Mlađi brat bogate naslednice Paris Hilton, Conrad, je juče priveden u policiji, nakon što je provalio u kuću svoje bivše devojke, Hunter Salomon.

Dvadeset jednogodišnji momak je navodno zadržan u pritvoru juče, nakon što je nasilno ušao u rezidenciju njegove bivše devojke iako, prema sudskom nalogu ne sme da joj se približava na manje od 100m, kao i ostalim članovima njene porodice. Podsećanja radi, njen otac je bogataš Rick Solomon, koji je glavni akter, zajedno sa Paris Hilton u njenom kućnom porno videu.

Prema rečima magazina TMZ, policija je zajedno sa helikopterima pohrlila ka kući ove lepotice koja je takođe Conradovih godina, uhapsila ga i odmah odvela na saslušanje.

Sa suđenja na suđenje! (foto: FameFlyNet)

Sa suđenja na suđenje! (foto: FameFlyNet)

Hunter je već ranije podnela tužbu protiv svog bivšeg dečka navodeći u njoj da je Conrad hteo da počini samoubistvo, nasilno joj pretio i tražio da je oženi dok su zajedno bili u poseti njenoj majci.

Prema izjavama koje je dala, Solomonova je rekla da ju je on zamolio da je vidi još samo jednom pre nego što se ubije, a kada je to odbila, on je sam zatražio da ona zatražu zabranu prilaska jer on ne može da se suzdrži.

Ovo njegovo hapšenje se desilo samo nedelju dana nakon što mu je određena kazna od 5 000 dolara i 750 sati dobrotvornog rada, kao i redovni tretmani kod psihologa zbog upotrebe droge kao i zbog incidenta koji je izazvao prošlog jula na letu London – Los Anđeles, kada je zbog desetočasovne krize bez narkotika vikao i pretio osoblju kompanije British Airways.loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top