Prati nas

Bregović piše pesme za Eurosong!

Vesti

Bregović piše pesme za Eurosong!

Kao što se već spekulisalo, kompozitor i muzičar Goran Bregović napisaće pesme i izabraće izvođače koji će ući u uži izbor za pesmu koja će našu zemlju predstavljati na Eurosongu.

Posle odabira tri kompozicije i nekoliko izvođača, na gledaocima će biti glavna odluka ko će biti naš predstavnik. Potencijalini kandidati koji se mogu pojaviti na ovom kastingu su Emina Jahović, Ivana “Negativ”, Milan Stanković, Marina Tadić…

Kada se izaberu najbolji od strane Brege i RTS-a, onda će gledaoci odlučiti o našem predstavniku SMS glasanjem.

bregovic

“Uradiću sve što mogu da to bude kvalitetno. Ja ne znam da pišem kao Joksimović, niti kao autor srpske pobedničke pesme “Molitva”, ali mislim da ni u oni u tom trenutku nisu znali kako se piše pobednička pesma. Već radim na nekim idejama za Evrosong. Poručili ste Bregovića i dobićete Bregovića!

Pisaću vesele, jednostavne pesme. Na kasting ćemo pozvati deset pevača koje ćemo izabrati RTS i ja. Ti pevači biće mladi, jer smatram da oni imaju radost i ushićenje koje mogu da ponesu na jedan takav događaj. Srbija ima dobre pevače.” – poručio je Bregović, i napomenuo da na kasting još uvek nisu pozvali nijednog pevača.

izvor: Alo.rs, Pressonline.rs, Blic.rs7 komentara

7 Comments

 1. dubravka

  20/01/2010 at 10:10 am

  Ni ne znam ko je Marina Tadic a da ide na takmicenje…

 2. UtATaaa

  20/01/2010 at 11:20 am

  pa saznaces ako se pojavi…
  ne postoji pravilo evrovizije koje kaze da ucestvuju samo poznatiji pevaci i pevacice… ;)

 3. Iv

  20/01/2010 at 11:27 am

  Hmmm Ivana… svidja mi se! NEGATIV !

 4. BLA BLA

  20/01/2010 at 12:05 pm

  o neee! Znaci, ne vidim kako bi se Ivana Nagativ uklopila uz Gorana Bregovica… a i plasim se samo da i kod nas ne bude fazon ” mojaaa stiiiklaaa” .
  Mislim,dosta je bio onaj predhodni BLAM od pesme za koji je glasao sav odusevljen srpski narod ( nama kao da nekad iskljuce mozak … ).

  Sto se tice poznatih i nepoznatih pevaca, praksa je kod ovog nacina odabira predstavnika da se biraju poznati i dokazani vokali.

 5. Ivan

  20/01/2010 at 12:32 pm

  Ako bude uradio nesto kao Moja stikla definitivno nece dobro proci, a nece ni postati hit kao sto je bio slucaj sa Stiklom jer samo Severina moze da iznese onakvu pesmu, jer je posebnog i drugacijem temperamenta…A sto se tice “izbora” izvodjaca, Negativ je cool,Ivana ima fenomenalan glas ali ne ide nikako uz Bregu, Milan Stankovic…hm…nekako ni on ne ide…a Marina Tadic OMG, kakva bre Marina na Evroviziji, ona ni kod nas nije nesto uspela a kamoli da uspe tamo! ALOOOOO!

 6. Blair Waldorf

  20/01/2010 at 9:08 pm

  OMG, here we go again…

 7. sinisaox

  24/01/2010 at 5:53 pm

  ma daj vratite stari način biranja pesme… tako je i plasirana Marija Šerifović i Molitva… bezzze vam je ovo, ali stvarno!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top