Prati nas

Brena na sudu zbog otkazanog koncerta

Vesti

Brena na sudu zbog otkazanog koncerta

Zbog otkazivanja koncerta završila na sudu

 

Direktorka Centra za sport i rekreaciju u Sarajevu, Jasna Polić, pre nekoliko dana podnela je tužbu za štetu koju su njenoj ustanovi pričinili pevačica Lepa Brena i njeni organizatori, zbog neodržavanja koncerta 23. juna ove godine. Brena tvrdi da krivica nije njena.

“Ako neko duguje nešto, to sigurno nisam ja. Za mene rade profesionalci i nadam se da svoj posao obavljaju profesionalno. Moje je da pevam, a ne da se bavim finansijama”, rekla je nedavno pevačica.

Od Brene, srpske firme Melos estrada i bosanske Beral music Centar za sport i rekreaciju iz Sarajeva potražuje 10.000 evra, a direktorka ove institucije na sudu je zatražila pravdu za štetu nanešenu njenoj ustanovi.

“Brena i Bane Obradović su preko Biberovića iz Beral musica izvršili rezervaciju termina i to šest meseci pre koncerta, nakon čega smo odbili nekoliko zainteresovanih koji su u sličnom ili istom terminu želeli da održe koncerte. Na taj način smo pretrpeli štetu koju želimo da barem delimično nadoknadimo. Zbog koncerta Lepe Brene mesec pre i posle termina nismo smeli izdavati stadion za sličnu manifestaciju. Oni su koncert otkazali mesec i po dana do održavanja i zbog toga moraju da plate. Neću odustati od zahteva”.

Izvor: Blic.rs3 komentara

3 Comments

 1. Tina

  20/09/2012 at 9:46 am

  ma i to je bas zabole :)

 2. Still number one

  20/09/2012 at 1:36 pm

  Glupost! Pre svega nije ona ni zakazala ni otkazala koncert, vec njen tim tj. menadzment. Tako da oni znaju pravnu regulativu i da li treba da snose konsekfence. Drugo oni su otkazali koncert tri meseca pre datuma koj je bio dogovoren za odrzavanje istog. Dakle jos jedna notorna glupost i pokusaj iznudjivanja novca od strane LB. Ostavite zenu na miru.

 3. Ma daaa...

  20/09/2012 at 3:08 pm

  Zeni nije dobro, normalno da ne moze da odrzi koncert… Nije ona kriva za to… Boze gluposti…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top