Prati nas

Brena tvrdi: Nemam silikone, ugojila sam se

Vesti

Brena tvrdi: Nemam silikone, ugojila sam se

Dematnuje plastične operacije (foto: nezavisne)

Dematnuje plastične operacije (foto: nezavisne)

Svojevremeno je Maja Nikolić tvrdila da su joj grudi porasle tako što je smršala, a Lepa Brena tvrdi baš suprotno!

Legendarna folk pevačica otkrila je pred kamerama Exkluziva da joj nikad nije palo na pamet da stavi silikone u grudi, već da su one porasle same od sebe kada se ugojila.

“To je posledica godina i gojaznosti. Priznajem da sam se malo ugojila, nekih 6 kilograma, ali ja sam kao mađioničar, dobro su mi se rasporedili kilogrami, otišli su na pravo mesto,” istakla je Brena.

Zanimljivo je da, uprkos čaršijskim pričama, Brena i dalje demantuje da je imala ijedan estetski zahvat na svom telu i licu.

Redakcija Tracara.com


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. nena

  02. 10. 2014. at 16:00

  Ahahaha vidi se da nema silikone.. Ko ih vuce za jezik..bolje je da cute i smrde vise bi ih postovali…ovako samo svojim komentarima izazivaju podsmeh

 2. Anja

  02. 10. 2014. at 16:41

  Nista ona ovde nije slagala, samo je upakovala istinu u foliju. Isisavanjem su joj visak masti rasporedili u grudima i to je to, zaista nema silikona. A i odakle tvrdnja da i dalje demantuje da je imala i jedan estetski zahvat na sebi? Zanima me u kom prilogu ili za koji ist je to izjavila? To je izjavila pre par godina i ne treba da citamo stalno iznova kao da je juce dala tu izjavu, a tada je i napomenula da ce je u skorijoj buducnosti ocekivati remont.

 3. skandalka

  02. 10. 2014. at 16:52

  Ova zena se raspada od operacija. Ogavno.

 4. sakica

  02. 10. 2014. at 18:16

  Prva asocijacija na Brenu mi je losa kosa i nedostatak ukusa,nikad je nijesam vidjela lijepo obucenu..ako to izuzmemo dobro izgleda za svoje godine..

 5. Liz

  02. 10. 2014. at 20:48

  Hahahahah

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top