Prati nas

Britani Marfi umrla od predoziranja lekovima!

Vesti

Britani Marfi umrla od predoziranja lekovima!

brtani sa suprugom

Glumica Britni Marfi je pre nešto više od mesec dana iznenada preminula u svojoj 33. godini. Konačno su stigli rezultati toksikoloških nalaza koji kažu da je glumica imala upalu pluća i da je umrla od prevelike količine lekova, koje su Britani bili propisani.

Takođe glumica je imala nedostatek gvožđa u svom organizmu, a generalna slabost i teška upala pluća doveli su do smrti mlade glumice.

Njen suprug Sajmon Mondžak jako je iznenađen ovim rezultatima, jer smatra da nisu tačni. Kako on kaže, Britani se nije osećala toliko loše, pa čak nije ni mnogo kašljala, a još veći šok za njega i Britaninu porodicu je to da suprotno od prvih pokazatelja njena smrt nije uzrokovana problemima sa radom srca.6 komentara

6 Comments

 1. jeca

  05/02/2010 at 9:59 am

  Žalosno…
  @Tračara: izvini, ali bode mi oči, lekovi se ne prepisuju ne dobijaš prepis za njih, to ti je iz kulinarstva, lekovi se propisuju. Hej, ne sekiraj se, greše i stručna lica. Oprostite mi ali ja toliko volim srpski jezik da ne mogu da “iskuliram” :)))

 2. Tračara

  05/02/2010 at 10:02 am

  Lapsus…

 3. marie clarie

  05/02/2010 at 10:39 am

  Bas mi je zao kad lepi ljudi umru …. :((

 4. jovana

  05/02/2010 at 12:52 pm

  Zao mi je kad bilo ko mlad umre.A muz joj je jako pametan,nema sta,zar nije cuo da upala pluca moze proci bez bilo kakvih bitnijih simptoma??

 5. baksuz

  06/02/2010 at 5:39 pm

  nismo ni sumnjali,a muz je zaista jako pametan, ok da je samo imala upalu pluca,ali posto se pored upale i predozirala lekovima to je sigurno u kombinaciji dovelo do kobnog ishoda. niko nij erekao da je ona umrla samo od upale pluca…

 6. mica

  16/03/2010 at 9:00 pm

  ************************************************************KSENIJA PAJCIN UMRLA NEEEEE :'(

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top