Prati nas

Britanski mediji o Nedi Urkaden: Beyonce, pazi se!

Britanski mediji o Nedi Urkaden: Beyonce, pazi se!

Neda završila u britanskim medijima! (foto: Prva)

Neda završila u britanskim medijima! (foto: Prva)

64-ogodišnja pevačica Neda Ukraden nije samo oduševila publiku u zemljama bivše Jugoslavije svojim nastupom u šou programu Tvoje lice zvuči poznato, već se vest o njenoj imitaciji Beyonce prenela čak do Velike Britanije.

Jedan od najtiražnijih dnevnih listova u Ujendinjenom Kraljevstvu Daily Mail, objavio je članak i već u naslovu uputio jasnu poruku jednoj od najpopularnijih pevačica današnjice, Beyonce, da treba da se pazi Nede. :)

Novinarka pomenutog dnevnog lista afirmativno je opisala Nedin nastup: pohvale na račun njene vitalnosti pljušte na sve strane. Tekst u originalu možete pročitati ovde.

“Pevačica je dokazala da i dalje ima ono što je potrebno kada se pojavila na televiziji u crvenom korsetu i halterima. Ona je izvela pesmu Beyonce Sweet dreams. Baka Neda Ukraden, 64, iz Beograda u Srbiji, zapanjila je gledaoce šoua Tvoje lice zvuči poznato svojim izvođenjem. U ovom programu, takmičari imitiraju poznate izvođače uz pomoć profesionalnih plesača. Bivša pop-pevačica, a ujedno i vlasnica restorana, nastupala je širom bivše Jugoslavije, dobila je stojeće ovacije kada je tverkovala uz pesmu Beyonce”, piše na sajtu dnevnog lista.

dailymaik

Redakcija Tracara.com


Loading...
9 komentara

9 Comments

 1. Nemam ime

  15/10/2014 at 12:38 am

  AHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 2. Yo soy tu madre

  15/10/2014 at 1:55 am

  Jao sad kad se utripuje jos vise …

 3. mwa

  15/10/2014 at 4:18 am

  ova lici na onu bracu iz pogresnog skretanja

 4. beba

  15/10/2014 at 9:06 am

  daj bre sklanjaj vise ovu babuskeru sa sajta

 5. slepo crevo

  15/10/2014 at 2:56 pm

  EVO IDEM DA POVRAĆAAAAAM.

 6. siki

  15/10/2014 at 8:08 pm

  jaoooo sad da nam se smeje ceo svet… ovo sigurno zajebancija da joj se smeju… vidi kakva je

 7. ccccc

  15/10/2014 at 11:17 pm

  Znači smučilo mi se od ove Nede. BAKO, BAKO….skini šminku sa sebe i pokaži pravu sedu boju kose pa da onda vidimo kako dobro izgledaš!!!! Sve na tebi je maska. Ženo unormali se. Koža na vratu sve govori.

 8. m

  15/10/2014 at 11:38 pm

  Ovde se neko sali :D

 9. s

  22/10/2014 at 1:00 am

  off breee..skinula sam se od smijeha,sramota pravi budalu od sebe..idi babetino jedna,kuci te stare koske da ne polomis!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top