Prati nas

Britanski The Sun o intimnim odnosima Jelene Karleuše i Duška Tošića

Bizarno

Britanski The Sun o intimnim odnosima Jelene Karleuše i Duška Tošića

jelena karleusa

Jelena Karleuša je ponovo završila u britanskim medijima, ali ovoga puta povod nisu bila poređenja sa pripadnicama svetskog šoubiznisa i džet-seta, nego (verovali ili ne) njeni intimni odnosi sa suprugom Duškom Tošićem.

Britanski The Sun preneo je vest o tvitu jednog zabrinutog fana Bešiktaša koji je zamolio Jelenu da uskrati Tošiću svoje telo naredne tri nedelje (u okviru kojih će se odigrati važne utakmice za tim u kom igra), a nakon toga, kaže on u nastavku, mogu da budu intimni svakog dana ako tako požele.

The Sun se, pored brojnih Jeleninih slika, osvrnuo i na to kako neki treneri smatraju da seks pre utakmice umara fudbalere, dok drugi ističu kako je ovaj čin neophodan da bi oni dali sve od sebe na terenu.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. KLEOPATRA

  17/05/2017 at 12:24 pm

  A DUŠKO GEJ… LOL ? ???

 2. Kk

  17/05/2017 at 1:00 pm

  Cega se pametan stidi, budala se ponosi. #sadbuttrue

 3. Sunny

  17/05/2017 at 2:37 pm

  Koji stepen ludila je da posle 20g karijeri TI čestitaš FANOVIMA godišnjicu SVOG jednog jedinog koncerta u Areni? Umjesto ONI NJOJ da požele još koncerata, ONA ČESTITA ONIM KOJI TO SLAVE? Zbači ludilo mozga, žena nema ni blama ni stida sekunde. I obda OVO?? Kači gde stigne da o NJOJ pišu kao WAG ženi nekog fudbalera? Pa Birtaševićka da je moj PR i menadžer ja bih joj tim najurnjakom Radinim i Marijinim oči izbila zbog ovih gluposti i brukanja. Kakav sunovrat!

 4. girlgonewild1

  17/05/2017 at 3:46 pm

  @Sunny dijagnoza/sifra F42.0

 5. nenad

  17/05/2017 at 4:09 pm

  Treba i bice ponosna na sebe sto se o njoj pise u inostranim novinama sve dok ne pocnu da pisu kako je pocinila neko zlodelo tipa otela nekog. No pun intended.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top