Connect with us

Britney Spears: Čuvala bih decu Brad Pittu!

Extra

Britney Spears: Čuvala bih decu Brad Pittu!

Nanny Spears (foto: Instagram)

Nanny Spears (foto: Instagram)

Ona je zvezda svetskog glasa koja ostaje mokra do gole kože svake večeri u Las Vegasu, ali da to ne radi Britney Spears bi volela da bude ni manje ni više nego bejbisiterka. I to ne bilo kome.

U intervjuu na jednoj britanskoj televiziji Britney je otkrila da bi čuvala decu, ali ne baš bilo kome.

“Upoznala sam Brad Pitta, a volela bih da upoznam i celu njegovu porodicu. Bila bih dadilja njegovoj deci”, rekla je kroz smeh pevačica koja i sama ima dva sina, 9-godišnjeg Seana Prestona i 8-godišnjeg Jaydena Jamesa. 

“Volela bih da budem učiteljica ili bilo šta što ima veze sa podučavanjem dece. Možda bih imala plesni studio za mališane”, otkrila je svoj posao iz snova Spearsova.

Šta mislite kako bi se ona snašla sa Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh, Knoxom and Vivienne?

Loading...

2 Comments

2 komentara

  1. :)

    13/06/2015 at 12:11 am

    Slatka je kao secer. :) Buduci da su joj deca non stop na nekim treninzima, zatim su zaludjeni skejtom i slicno, ocigledno ih navodi na pravi put, da imaju zdravo detinjstvo… u svakom slucaju ona ce mi uvek biti jedna od najprizemnijih zvezda, a nema potrebe pominjati kolika je zvezda. :)

  2. Macho

    14/06/2015 at 4:49 am

    OMG It’s Britney!!! Hehhe ..de si Britni lepoto :) Steta sto ne mogu malo do Vegasa da vidim kraljicu kako igra uz Hit Me Baby One More Time :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top