Connect with us

Britni Spirs se opet petlja sa bivšim mužem?!
Vesti

Britni Spirs se opet petlja sa bivšim mužem?!

Pošto su zajedno na turneji Britni Spirs, pevačica i njen bivši muž su obnovili svoju vezi. Čak i posle parnice oko nasledstva nad njihovim sinovima, Britni i Kevin Federlajn su uhvaćeni kako “oživljavaju stare uspomene”. Kako piše američki tabloid Star, par nije birao mesto gde će se seksati, pa su već par puta uhvaćeni u akciji.

britni-kevin1

Kevin već neko vreme ima devojku i na turneju sa svojom bivšom ženom je pošao navodno zbog njihove zajedničke dece. Čak je spekulisano da je Kevinu plaćeno stotine i stotine hiljada dolara kako bi dozvolio deci da prate svoju mamu na turneji. Na kraju je njegov uslov bio da i on mora prisustvovati. Šta će na kraju ispasti od svega, Tračara prati situaciju, pa vas izveštava…

britni-kevin11

Inače turneja Circus, kaja je uveliko u toku izaziva brojne kontroverze. Naime, na koncertu u Vankuveru, Britni je u sred nastupa napravila pauzu i neko vreme na bini se apsolutno ništa nije dešavalo. Kad se koncert nastavio, rečeno je da je pauza nastala zbog prevelikog dima i nemogućnosti ventilacionog sistema da pročisti vazduh u hali. Britnica je svojim fanovima i posetiocima na kraju koncerta poručila ” Deco nemojte pušiti travu i vozite pažljivo!” Nešto iz ličnog iskustva? :)

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. jeckoo

  11/04/2009 at 12:45 pm

  ako se stvarno pomiri sa njim onda je kreten svetskih razmera.

 2. NemanjaB.

  11/04/2009 at 2:45 pm

  Samo da se ne pomire….swe ce biti OK….samo to ne!

 3. anonimna

  14/04/2009 at 7:05 pm

  ruzna je on je lepsi 100 puta haaaa

 4. SLATKA MALA PRINCEZA

  02/05/2009 at 9:40 pm

  PA SAT ONI IMAJU PRAVO DA SE VIDJAJU

 5. Stasa

  24/05/2009 at 6:57 pm

  Isfolirane budale ovo mogu da pisu…Ako niste upuceni,ona je morala da mu plati odstetu 30.000 dolara a i volela bi da ga ni ne zna.Sta da kazem osim…Iako je ona BRITNEY SPEARS ipak ima gram normalnog u sebi!!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top