Prati nas

Bruce Willis bio u Beogradu?

Film

Bruce Willis bio u Beogradu?

Prema pisanju Blica, holivudski glumac Bruce Willis nedavno je u strogoj tajnosti posetio Beograd, gde je s producentima akcione franšize Die Hard posetio neke od lokacija na kojima će se u narednim mesecima snimati peti nastavak avantura detektiva John McClanea.

Willis je u srpskoj prestonici boravio svega nekoliko dana, a njegova poseta je držana u najvećoj tajnosti. Glumac je u Srbiju došao kako bi uradio neka probna snimanja, a jedna od lokacija koju je obišao je i deo oko Glavne železničke stanice.

Mediji su ranije izveštavali da će neke od scena petog nastavka Die Hard biti snimane u Centralnom zatvoru, ali su producenti zainteresovani i za druge lokacije. Naime, ekipa filma za svoje potrebe planira da na nekoliko dana zatvori Glavnu železničku stanicu i okolne ulice kako bi se snimanje odigravalo neometano, ali im je za to potrebna dozvola gradskih vlasti, koju zasad nisu dobili jer je u pitanju deo grada s najprometnijom saobraćajnicom, te se i dalje vode pregovori o načinu na koji im može biti omogućeno snimanje.4 komentara

4 Comments

 1. Somebody

  17/01/2012 at 1:29 pm

  Jedva cekam da pogledam ! ^^

 2. Radmila

  17/01/2012 at 6:50 pm

  Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

 3. Marijola

  17/01/2012 at 7:19 pm

  Kul :D

 4. Guliver

  17/01/2012 at 8:23 pm

  De ste naivcine? hahahahhaha

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top