Prati nas

Bruce Willisov neobični intervju

Film

Bruce Willisov neobični intervju

Bruce Willis ima je vrlo interesantan intervju u Londonu

Američki glumac Bruce Willis u Londonu je sa koleginicom Mary-Louise Parker promovisao novi film Red2. Izgleda da nije bio preterano raspoložen za intervju sa Jamie Edwardsom.

Novinar Jamie Edwards pitao je glumca i glumicu koje im je omiljeno mesto tokom snimanja filma, pošto je film sniman na brojnim lokacijama. Bruce je odgovorio da je njegov omiljeni grad Istanbul, ali da njega u filmu nema već generalno voli Istanbul.

Jamie se pohvalio da je bar dokazao da je odgledao film, na šta je Willis rekao: ”Da li ti je neki glumac rekao da ovaj deo nije gluma, Jaamie? Ovo što sada radimo je prodaja filma, ti možda glumiš, mi ne. Prodaja. Zabavan deo je bilo snimanje filma.” Kada je voditelj pitao glumca kako bi mu on prodao film Bruce je rekao: ”Ne bih ti ga prodavao. Samo bih udario kopitama.” Da li glumac nije bio raspoložen za davanje intervjua ili je želeo da bude duhovit prosudite sami.

Pogledajte kako je izgledao intervju.

 D. J. /Tracara.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Milica

  25/07/2013 at 11:21 pm

  Al’ je ostariooo… :( kakav je to smeker : D

 2. nika

  25/07/2013 at 11:47 pm

  Svi cemo jednom da ostarimo… Poljubac za Brusa.

 3. Goja

  26/07/2013 at 2:00 pm

  Oprosti Boze Vilisu Brusu, za sva sagreseeenja, koja je pocinio nocu ili danju, na filmu ili van filma. Ziveo je i umro muski!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top