Connect with us

Bruno Mars otopio srca svih žena na dodeli Grammyja (VIDEO)
Extra

Bruno Mars otopio srca svih žena na dodeli Grammyja (VIDEO)

Osim što je napisao neke od najlepših ljubavnih pesama, koje uključuju i prave ode lepoti jedne žene (poput Just the way you are), Bruno Mars je ponovo sinoć na dodeli Grammy nagrada uspeo da razneži sve pripadnice lepšeg pola, tako što im se obratio usred izvođenja pesme That’s what I like sa poslednjeg albuma 24k magic.

“Mogu li da napravim malu pauzu?”, upitao je pevač. “Želim da popričam sa svim damama ovde. Gledam vas sve u tim novim haljinama i izgledate zaista predivno. Neke od tih haljina još uvek imaju etiketu na sebi, ali to je sasvim okej”, našalio se on na račun javne tajne da mnoge poznate ličnosti iznajmljuju toalete i nakit za svečane prilike.

Šta ima, devojke? Mislile ste da mi ne bismo prekinuli nastup zbog vas dok smo na TV-u? Mislile ste da to ne bismo uradili zbog vas? Momci, hajde da im dokažemo to…”, dao je znak Mars ostatku benda, koji čine isključivo muškarci, a zatim veoma emotivno otpevao pesmu do kraja.

Halom su se orili radnosni povici žena, a kamera je uspela da zabeleži Jennifer Lopez Rihannu koje su se naprosto topile dok su slušale Bruna.

Kako ga ne voleti?

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top