Connect with us

Bruno Mars vodi ljubav sa striptizetom
Video

Bruno Mars vodi ljubav sa striptizetom

Bruno Mars ima veoma seksi spot

Bruno Mars predstavio je novi spot za pesmu Gorilla, koji je veoma veoma seksi.

Peter Gene Hernandez, poznatiji kao Bruno Mars, uradio je još jedan spot sa njegovog drugog albuma Unorthodox Jukebox. Unorthodox Jukebox izašao je u decembru 2012. godine, a Bruno ne želi da kao većina njegovih kolega žuri sa objavljivanjem novog albuma već se bavi promocijom svih pesama sa ovog, još uvek aktuelnog albuma.

Pesmu Gorilla je uz pomoć svojih saradnika napisao poznati pevač, a za nju je izjavio: ”Prva pesma koju smo napisali za ovaj album bila je ‘Gorilla’ i usmerila je zvuk čitavog projekta. Na neki način postala je maskota”– osvrćući se na omot albuma, na kom je gorila, koja sedi na krevetu pored gole devojke. U novom spotu Mars peva u striptiz klubu, a zatim vodi ljubav u kolima sa striptizetom.

Neki kritičari kažu da pesma zvuči kao da je inspirisana legendarnim Princom, a sada je dobila i vizuelni identitet, koji verujemo da će privući mnoge ljubitelje ovakvog zvuka.

Pogledajte kako izgleda superseksi spot Bruna Marsa.

D. J. / Tracara.com

 

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. Jovan

  16/10/2013 at 7:04 pm

  Pa vidite, ja bih rado pogledao spot, ali je nedostupan! Tako da sam otisao na neki sajt, ali tu zakucava, tako da sam poslusao samo audio, i dobra je pesma. Cekam spot kada se objavi na njegovom VEVO. :)

 2. a

  16/10/2013 at 9:03 pm

  Po naslovu bi rekao…

 3. Danny

  16/10/2013 at 9:11 pm

  Pesma bezveze, a zaboravili ste da napisete da je striptizeta Freida Pinto.

 4. eto tako

  17/10/2013 at 12:06 am

  pjesma je odlicna a i spot je na mjestu. Bruno Mars je veliki talenat al to nema ko da cijeni zbog Biebera, Taylor Swift i ostalih wannabe umjetnika.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top