Prati nas

Brutalan zločin u porodičnoj kući Charlize Theron!

Šokantno

Brutalan zločin u porodičnoj kući Charlize Theron!

U porodičnoj kući oskarovke u Južnoj Africi desio se stravičan zločin

 

Charlize Theron ponovno preživljava traume iz detinjstva! U kući u kojoj je njena majka 1991. godine u samoobrani ubila njenog oca ponovio se zastrašujući zločin.

Na imanju u Benoniju pokraj Johanesburga u Južnoj Africi, na kome je Charlize odrasla, prodavača automobila Barry Newkanda, koji sada živi u toj kući, petorica provalnika zarobili su i mučili do smrti.

Prema pisanju sajta RadarOnline, prošloga petka petorica nasilnika došlo je do njegove kuće, pretvarajući se da su zainteresovani za kupovinu automobila. Šta se tačno dogodilo, afrička policija još uvek pokušava da sazna. Sudeći po službenom zapisniku, iz kuće ubijenog nestali su mobilni telefon, laptop, dve kamere, iPod i zlatni lanac. Na telu nesrećnog muškarca pronađeni su strahoviti tragovi mučenja – opekotine od pegle, cigareta… Njegovo telo pronađeno je zamotano u vreće za smeće.

Ovakav stravičan zločin u Benoniju nije se dogodio godinama, tačnije zadnji zabeležen je pre tačno 21 godinu i vezuje se uz prezime Theron.

“Godinama sam se suočavala s tim hororom. Mislim, čovek se ne nada da bi se nešto tako moglo dogoditi u njegovoj porodici. Ali eto, dogodilo se. Moja majka je ubila mog oca”, rekla je glumica godinama nakon užasa koji je proživela u zloglasnoj, a neki kažu i ukletoj porodičnoj kući gde je njen otac otac godinama zlostavljao njenu majku.

F.Y./Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. cici

  04/10/2012 at 10:25 pm

  Brrr.. jezivo

 2. realno

  04/10/2012 at 11:49 pm

  Mi koji zanemimo od njene lepote :)

 3. pifi

  05/10/2012 at 5:42 am

  Uf…najezim se :S

 4. irena

  05/10/2012 at 8:59 am

  Ovo zna ceo svet, vec cirka 10 god.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top