Prati nas

Buba Corelli dve godine proveo u zatvoru zbog dilovanja dorge

Šokantno

Buba Corelli dve godine proveo u zatvoru zbog dilovanja dorge

Idol omladine Buba Corelli, pre dve godine bio je u zatvoru zbog dilovanja droge.

Popularni reper je uhvaćen sa kokainom, zbog čega je uhapšen i sproveden u sarajevski KP dom.

“Buba je jedno vreme stavljao u promet opojna sredstva i drogu. Budući da se u Sarajevu vesti brzo šire, svi su znali da se on pored muzike bavi i tim ilegalnim poslom. To je najviše uplašilo roditelje dece koji su za idola izabrali upravo Corellija, pa su se raspitivali o istinitosti tih tračeva. Ubrzo je jedna majka, prilično zabrinuta, kontaktirala sa policijom kako bi ih upozorila na priče koje kruže baščaršijom”, govori dobro obavešten izvor, a piše republika.rs.

“Policija je neko vreme pratila cORELLIJAi kada su skupili dokaze i uverili se u informaciju koju su dobili, presreli su ga kako bi uradili rutinsku kontrolu. Tada su kod njega našli 10 grama kokaina i odmah su ga priveli u policiju. On se na saslušanju branio rečima kako je to nabavio za ličnu upotrebu, te da on nije narko-diler, ali te tvrdnje nije mogao da dokaže”, završava priču izvor.

View this post on Instagram

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

Buba je osuđen na pet godina zatvora, ali je u ponovljenom postupku ta odluka preinačena, pa je iza rešetaka proveo dve pune godine. Sarajevom i dalje kruži priča da je tokom Bubinog boravka u kazneno-popravnom domu Jala Brat odbijao tezge.

Uprkos tome što je Buba insistirao da njegov prijatelj radi pošto im je trebao novac za advokate Jala je to odbijao. Zaduživao se kako bi izbavio prijatelja iz zatvora, ali te dve godine niti je tezgario niti stvarao pesme.

Čim je Buba izašao na slobodu, počeli su da snimaju i zakazuju nastupe kako bi vratili sav novac koji su pozajmili.


1 komentar

1 komentar

  1. Xoxo

    11. 10. 2018. at 16:44

    Bas cudno. Deluje nekako nacitano.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top