Prati nas

Buba Dobrosavljev: Govorio mi je da će me ubiti!

Šokantno

Buba Dobrosavljev: Govorio mi je da će me ubiti!

Voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev sinoć je gostovala u emisiji Dobro veče, Srbijo kod Jelena Bačić Alimpić.

Buba je govorila o incidentu koji već danima puni stranice štampe i o kome svi sa nevericom govore.

Iako njen bivši dečko za nju kaže da je psihički bolesnik i da je sve izmislila, Buba tvrdi da je zbog batina bivšeg dečka izgubila bebu.

“Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: ‘Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u’. On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim”, rekla je Buba.

Pogledajte video…


Loading...
55 komentara

55 Comments

 1. Jasna

  20. 11. 2011. at 19:27

  Mami ko te sisa . Ti si otpad koji ovde zalutao . Fuj

 2. Jasna

  20. 11. 2011. at 19:29

  Mami , ne obracaj mi se vise ludaco .Leci se od kompleksa.

 3. SOk

  20. 11. 2011. at 19:53

  Ma daaaaaaaj koje lazi , ali priznajem svaka cast za glumu. hahahahaha pa koliko ih je vas poverovalo u pricu pricicu,sad citam i neverujem.Nemojte da se lozite

 4. jelena

  20. 11. 2011. at 22:02

  ma devojka 100% laze da bi napravila marketricki trik.nekoliko puta je pomenula da zeli da se vrati navikama da ima posao…prica neuverljivo i da ni ne zaplace nego se nesto folira.

 5. mami

  21. 11. 2011. at 01:18

  @Jasna
  duso,znam da patis od amnezije,ali ne brini za bolesnog uvek ima leka.da te podsetim,ti si se meni krenula “obracati” a svako iole dostojanstven,treba da odgovori i da brani svoju cast.Posto si vec (s)krenula,ja ne moram uopste da se zaustavim,pitanje je samo dal imam dovoljno vremena da ga gubim na nekog nebitnog poput tebe. Al nema problema,ako hoces da postanes bitna,mozda ti jednom i uspe. Dotle,puno pozdrava sa blagim savetom-nemoj da zelis drugima ono sto ne zelis da se tebi desi. Ali mislim,da ti je jasno,ipak si ti jasna ;-)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top