Prati nas

Čabarkapa: Imam dokaze da sam bio sa Ljubom i njenom ćerkom istovremeno

Čabarkapa: Imam dokaze da sam bio sa Ljubom i njenom ćerkom istovremeno

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

U večerašnjoj epizodi emisije Upoznajte Parove iz Centralnog zatvora stiglo je pismo Aleksandra Čabarkape koje je šokiralo Ljubu Pantović i njenu ćerku Aleksandru Subotić.

Otac Aleksandrinog deteta izgleda je rešio da stavi tačku na sagu Subotić-Čabarkapa, pa je u pismu naveo da je bio sa Ljubom, a potom sa njenom ćerkom, kao i da zna “pikantne” stvari o njoj, te joj je poručio da se umiri kako ne bi skroz otvorio usta.

Čabarkapa je napisao da postoji više njihovih zajedničkih fotografija i dokaza da su bili zajedno, koji će potvrditi da je ono što je napisao istina, kao i da je veza sa Ljubom bila strasna, ali da je ona počela da ga opseda, zbog čega mu je draže bilo da bude sa Aleksandrom, koja mu je rodila dete.

“Ljubo, ostavljena si kao trinaesto prase”,  piše između ostalog u pismu, koje je produkciji Happy televizije poslao Čabarkapa. “Jedini način da se rešim tebe bio je da odeš u rijaliti”, napisao je on još bivšoj devojci.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Dok je voditeljka čitala pismo, Ljuba je prevrtala očima, a Aleksandra je pokazivala srednji prst. U jednom trenutku kikbokserka je napustila vilu i ostala napolju sve dok Jovana nije završila sa čitanjem pisma. Aleksandra se u međuvremenu pućila i govorila kako je sve ovo ispričana priča.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Moxi

    03. 03. 2017. at 11:22

    Svi mi u Beogradu znamo i ko je Ljuba i njeni bivši momc i čega je svedok bila… problem je što su i ona i njena ćerka dobile medijsko blato da se valjaju u njemu.

  2. Nina

    03. 03. 2017. at 18:09

    Njih dve hitno na lecenje, odgovornost za tv koja prikazuje ovaj jad, mi smo ljudi skroz propali. Zatvorenici kao da su u Hajatu, pa bolje žive nego mi, sve besplatno a tu su medju nama, učestvuju u programu, majko moja sta je ovo, da li cemo otvoriti oci ili cemo se i dalje valjati u govnoma u koje su nas stavili, ali izgleda da nam prija jer ne želimo da izadjemo. Nema nama spasa, sve sta je lose, nama je super, sve sta je dobro nama je lose.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top