Prati nas

Cage i Kidman – najbolji glumci na svetu

Film

Cage i Kidman – najbolji glumci na svetu

Najbolji glumci na svetu

 

Holivudski glumci Nicol Kidman i Nicolas Cage proglašeni su najboljim glumcima na svetu na dodeli Huading nagrada u Kini.

Na ovoj manifestaciji u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu njih dvoje su dobili nagrade u kategorijama najbolji svetski glumac i najbolja svetska glumica na igranom filmu. Ovu manifestaciju osnovala je kompanija Global Talents media održava se nekoliko puta godišnje kako bi se odala počast osobama iz sveta sporta i zabave.

Među ostalim dobitnicima ovih globalnih nagrada nalaze se: Quentin Tarantino, kao najbolji reditelj, Avril Lavigne, kao najbolja pevačica, te Matthew Perry kao najbolji televizijski glumac.

Redakcija Tracara.com7 komentara

7 Comments

 1. AnChY

  10/10/2013 at 10:30 am

  Za neke mogu da razumem ali za Avril Lavigne O.o to ne mogu …

 2. kkk

  10/10/2013 at 12:40 pm

  Avril pjeva odlicno uzivo,koncerti joj traju satima a ona sve sama pjeva bez pratecih vokala (cak i njih sama odradi).Zasluzila je nagradu potpuno.Sta da necete sad da pominjete beyonce (koja ima vrh glas takodje ali koja vrlo malo pjesama otpjeva sama 90% izvlace p.vokali dok ona mlatara dupetom) whitney – preminula je,adele – kresti; mariah – smara;

 3. hhh

  10/10/2013 at 1:49 pm

  @Anchy iz nekog razloga je Avril Lavigne bas popularna u Kini i Japanu

 4. Lena

  10/10/2013 at 3:09 pm

  Nicole Kidman mi je oduvek bila omiljena glumica. Majstor je svog zanata.

 5. Nemam ime

  10/10/2013 at 3:45 pm

  Boze je l realno da je ova Nicole ovako lepa zena.

 6. Svichky

  12/10/2013 at 2:10 pm

  Nicole je stvarno prelepa i sjajna glumica.
  sto se tice avril i njenog dobijanja nagrade, pa ok…sta je tu cudno? devojka je dobar performer i pevacica…samo ovaj komentar – maraja smara i sta, zato nije vredna te nagrade?! kakva nebuloza…ona je neverovatan vokalista i nenormalno duhovita, sto je poznato onima koji je zaista i prate.

 7. madDoctor

  12/02/2014 at 2:06 pm

  pored glumica kao Meryl Streep, Helen Mirren , Helene Bohman Carter, Judi Dench da Nicole dobije nagradu. Ne kazem ja da je ona losa ali da je najbolja sigurno nije. Isto vazi i za Cage-a. Dalje neko rece da je lijepa pa da mora biti najbolja, dijete drago ako je neko lijep ne znaci da je dobar glumac. Nicole u zadnje vrijeme u sebi ima toliko botoxa da joj je uspijeh promijeniti vise od dva izraza lica u toku noci.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top