Prati nas

Caitlyn Jenner iskreno o intimi sa muškarcima i ženama

LGBT

Caitlyn Jenner iskreno o intimi sa muškarcima i ženama

(foto: E!Online)

(foto: E!Online)

Nakon prvobitne pompe koja se podigla oko promene pola Bruca Jennera, očuha Kim Kardashian, Caitlyn Jenner se povukla iz javnosti i posvetila isključivo tribinama na kojima je ohrabrivala sve transrodne osobe do kojih je mogla da dopre. Ona je priznala da joj je istupanje u javnosti donelo važnu ulogu u društvu jer je mogla svoj glas da iskoristi za nešto dobro i promeni ljudima živote, ali i da joj je, sa druge strane, smetalo to što su se mnogi fokusirali na neke druge, potpuno banalne stvari.

U memoarima Tajna mog života Caitlyn ističe da poslednji put želi da govori o nekim stvarima, kako bi stavila tačku na sva nagađanja jednom zasvagda. Ona je otkrila da nikada pre nije imala seks sa muškarcima, ali da sada ne isključuje tu mogućnost kada je došlo do uklanjanja svih muških organa. “Da li ću se možda ponovo zaljubiti u neku ženu? To je sasvim moguće. Da li ću imati seks sa njom? Ne verujem da će se to desiti ponovo ikada.”

Osim toga, Caitlyn se dotakla i odnosa koji je imala sa porodicom, a koji je znatno drugačiji od onog koji je prikazan u rijalitiju. “Mesecima me nisu posećivali niti zvali, ako ne računamo one površne poruke ‘Kako si’.”

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top