Caitlyn Jenner otkriva: Kris Jenner je znala za moju želju za promenom pola pre našeg braka!

Objavljeno: 05.02. 12:36

Kris Jenner i Bruce Jenner (foto: facebook)

Kris Jenner i Bruce Jenner (foto: facebook)

Caitlyn Jenner (pre promene pola Bruce Jenner), nedavno je otkrila za Makers Conference, da je svoju hormonsku terapiju  započela još pre upoznavanja  Kris Jenner.

Caitlyn je izjavila da je svoju terapiju započela jos osamdesetih godina i da je nakon sastanka sa Kris Jenner odlučila da prekine svoju hormonsku terapiju od koje su u to vreme počele i grudi da joj se obrazuju. Caitlyn tvrdi kako je bila oduševljena svojim grudima, ali je u početku morala da ih skriva odećom.

“Imala sam 40 godina i smatrala sam da treba da uradim nešto ispravno sa svojim životom, i jednostavno nisam mogla da nastavim terapiju. Bila sam iskrena prema Kris i priznala joj za terapiju koju sam do tada uzimala. Nakon te moje odluke osnovali smo porodicu i započeli novi život”.

Caitlyn Jenner i Kris Jenner (foto: facebook)

Caitlyn Jenner i Kris Jenner (foto: facebook)

Ova 66-godišnja zvezda otkrila je da je u braku sa Kris morala da poštuje zajedničke dogovore, kao što je na primer da žensku odeću nosi samo na putovanjima.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

monica-bellucci2
Hot or not

Kakva transformacija: Monika Bellucci postala plavuša

Jedna je od najlepših žena na svetu, vrsna glumica i modna ikona Monica Bellucci prepoznatljiva je po svojoj smeđoj dugoj kosi, ali je nakratko...