Prati nas

Caitlyn Jenner razmišlja o kandidaturi za Senat?

Hot!

Caitlyn Jenner razmišlja o kandidaturi za Senat?

Nakon pevača Kid Rocka i bivšeg rvača i glumca Dwayne “The Rock” Johsona, Caitlyn Jenner je još jedna od slavnih ličnosti koja razmatra karijeri u politici.

Bivša olimpijska šampionka izjavila je da će u periodu od oko šest meseci odlučiti da li će se kandidovati za senatorku u Kaliforniji.

Caitlyn je za jednu američku radio emisiju izjavila da se priključila grupi aktivista koji rade na poboljšanju stava Republikanske stranke o pravima i problemima LGBT populacije.

“Da li bolje rezultate mogu da postignem radeći u politici, ili iznutra? To je nešto što još uvek razmatramo. Ali da, volela bih da se kandidujem za Senat” dodala je Caitlyn.

Šezdesetsedmogodišnja rijaliti zvezda je republikanka, ali je nedavno kritikovala Donalda Trumpa zbog povlačenja zakona po kojem je transeksualnim studentima dozvoljeno da koriste javne školske toalete po njihovom izboru. Šta je Jennerova tada poručila američkom predsedniku možete pogledati u videu:


Politički uspeh Trumpa, biznismena koji je slavu stekao u rijaliti šou “The Apprentice”, naveo je i druge javne ličnosti na razmišljanje o političkoj karijeri, poput pevača Kid Rocka i glumca Dwayne Johnsona, koji još uvek nisu zvanično potvrdili ulazak u političke vode.

 

 

 


3 komentara

3 Comments

 1. KLEOPATRA

  18. 07. 2017. at 21:09

  OVAJ BRUCE JE MATORI BOLESNIK

 2. Predrag

  19. 07. 2017. at 11:10

  You go gurl!

 3. Sunny

  19. 07. 2017. at 16:07

  Sve velike imperije su srušile same, iznutra.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top