Prati nas

Caitlyn Jenner u autobiografiji otkriva surovu istinu o Kris Jenner

Extra

Caitlyn Jenner u autobiografiji otkriva surovu istinu o Kris Jenner

Caitlyn za meseca dana izdaje svoje memoare (foto: GrandCentralPublishing)

Caitlyn za meseca dana izdaje svoje memoare (foto: GrandCentralPublishing)

Caitlyn Jenner spremna je da u novoj knjizi otkrije sve svoje, ali i tajne svoje porodice, i čini se da su veoma sočne.

U memoarima The Secrets of my life koji će biti objavljeni 25. aprila, bivša Olimpijska šampionka opisala je put koji je prošla pre nego što je javno priznala da je transrodna osoba.

Izvor blizak Jennerovoj rekao je da će se knjiga umnogome baviti i brakom sa Kris Jenner i time kako je mamadžerka godinama osporavala pravi identitet svog supruga. To je išlo toliko daleko da je Kris od tada još uvek Bruce Jennera ‘tražila da potisne pravog sebe’ i da je tokom celog braka ‘terala da svoju žensku stranu drži zatvorenu’.

Rat bivših supružnika se nastavlja (foto: Wenn)

Rat bivših supružnika se nastavlja (foto: Wenn)

Nekadašnji supružnici u svađi su otkako je Caitlyn u čuvenom intervjuu za Vanity Fair u julu 2015. godine otkrila mnoge tajne čuvene rijaliti porodice, ali se trude da zbog ćerki Kendall i Kylie Jenner ‘poštuju jedna drugu’, otkrio je izvor.

Starije ćerke Kris Jenner, Kourtney, Kim i Khloe Kardashian su, očekivano, na majčinoj strani i smatraju da je sadržaj knjige ‘veoma problematičan’. Videćemo kako će se dalje razvijati turbulentni porodični odnosi u klanu Kardashian/Jenner.

 

 

 2 komentara

2 Comments

  1. nenad

    16/03/2017 at 7:33 pm

    uuuuuuuu to cu morati da procitam xD

  2. Jo

    16/03/2017 at 8:56 pm

    This dude is yesterday’s news…no one cares anymore…nazovu ovu spodobu herojem…zasto….zato sto je odfikario ono sto mu je bilo visak…i umesto da to napravi kao i svi drugi bez pravljenja pompe i urnebesa….a sve vise zarad par extra $$$….on radi sta radi i naziva se herojem 😡😡🤢🤢🤧🤧….u medjuvremenu od takvih smrduljica pravi heroji ne dolaze na red za paznju koju su zasluzile kada se bace ispred metka da spasu dete, kada vise sa litice da spasu porodicnog psa, kad izgube zivot a soasu porodicu iz auta zaglavljenog na sinama…da spomenem samo ono o cemu sam procitao u zadnjih mesec dana….sramota….sramota za ljudski rod i misplaced human values….da me niko ne shvati pogresno….podrzavam njegov izbor uvek…ali podrzavam i svoje pravo da mi se takve stvari gade i ne zelim ih na naslovnicama bar pet magazina svake nedelje…..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top