Prati nas

Cameron Diaz: Sada izgledam bolje nego sa 25!

Bez šminke

Cameron Diaz: Sada izgledam bolje nego sa 25!

cameron diaz

Cameron Diaz priznala je da voli sopstveno telo i da bi to svi trebalo da nauče!

“Ne želim da izgledam kao što sam izgleda kada mi je bilo 25 godina,” otkrila je lepa glumica, kojoj je danas 41 godina, u intervjuu za magazin PEOPLE.

“Sviđa mi se to što sada izgledam bolje nego sa 25. Ne mogu da utičem na činjenicu da se ljudima možda ne dopada kako sada izgledam, ali to nije moja stvar. Meni se dopada što starim,” kaže Cameron.

Glumica je nedavno izdala knjigu The Body Book, u kojoj je opisala svoj probleme koje je imala sa ishranom, a iznela je i ubeđenja kada je lepota u pitanju, kao i predloge kako živeti zdravo.

“Proces starenja se ne može zaustaviti. Vreme ne možemo vratiti, a ludim jer živimo u društvu koje tu stvar prodaje ženama. Zbog toga one veruju da smo manje vredne ako starimo, da nismo dobre ako nismo mlade,” kaže glumica.

“Volela bih da žene dopuste drugim ženama da stare dostojanstveno. Znajte da – što više starimo, to smo pametniji.”

P.Ž./Tračara6 komentara

6 Comments

 1. lallal

  10/01/2014 at 4:40 pm

  Svaka cast.Zena izgleda prelepo.Uporedite nju i Madonu koja na svaki moguci nacin pokusava da zaustavi starenje.Pa ne ide zeno,mozes da odlozis to,ali ne i da zaustavis.

 2. buzz

  10/01/2014 at 6:05 pm

  kakve oci

 3. rebeca

  10/01/2014 at 7:05 pm

  zasto je samo pre koju godinu isturpijala nos ako je zadovoljna izgledom i ne podleze pritisku drustva?

 4. Candy

  10/01/2014 at 7:27 pm

  Ne izgledas.Uvek si bila lepa bas zbog toga sto si bila prirodna,ali sada si prebotoksovana kao i svaka..

 5. Mila

  10/01/2014 at 7:30 pm

  Ti poredis nju i Madonu koja je 14 godina starija? Inace ako nisi primetila i draga Cameron ti je zategnuta i bice sve vise..a te njihove price kako se zalazu za pirodan izgled mozes da bacis u vodu..prva Megan Fox koja je operacijama promenila fizionomiju svog lica u potpunosti,a sada prica kako nista nije operisala..to mogu samo glupi ljudi da poveruju.

 6. SSS

  10/01/2014 at 10:03 pm

  Rado bih okacila sliku svoje bake koja ima prelepu kozu mnogo lepsu od tih holivudskih lepotica .. jer se zena nije sminkala i unistavala lice nit sta zatezala .. odrasla na selu prelepu kozu ima :D hah morala sam napisati posto ne podrzavam preterano sminkanje i plasticne operacije mislim da smo svi stvoreni onakvi kakvi smo i to trebamo prihvatiti :D i ne volim videti devojcicu od 12 god nasminkanu to se davno s mozgom pozdravilo :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top