Connect with us

Camila Cabello napustila Fifth Harmony
Šokantno

Camila Cabello napustila Fifth Harmony

Iako su kao grupa nizale samo uspeh za uspehom, još od momenta kada su se okupile u drugoj sezoni američke verzije X Factora, Camila Cabello je naprasno odlučila da napusti Fifth Harmony, a time nisu zatečeni samo fanovi širom sveta, nego i ostale članice grupe.

Njih četiri (Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane Hansen i Lauren Jauregui) su ostavile u šoku obožavaoce kada su objavile saopštenje u kom ih obaveštavaju da ih je 19-godišnja koleginica napustila, i to na prilično hladan način.

“Nakon što smo provele 4 i po godine zajedno, Camila nas je obavestila, i to ne lično nego preko svog zastupnika, da je odlučila da napusti Fifth Harmony. Mi joj želimo sve najbolje”, stoji na početku ovog saopštenja, dok se u nastavku izražava zahvalnost fanovima, kao i uverenje da će grupa neometano nastaviti da postoji.

“I’ll only have you if you’re sweeter than my solitude”

A photo posted by Camila Cabello (@camila_cabello) on

Podsetimo, Camila je već radila na dva solo projekta, odnosno na duetima sa Shawnom Mendesom Machine Gun Kellyjem, tako da mnogi pretpostavljaju da ju je komercijalni uspeh ovih pesama doveo na ideju da joj dugogodišnje saradnice više nisu potrebne.

Camila se danas oglasila na Twitteru povodom saopštenja ostalih članica benda i između ostalog napisala: “Bila sam šokirana kada sam pročitala objavu na profilu Fifth Harmony napisanu bez mog znanja. Devojke su bile svesne mojih osećanja već duže vreme, i razgovora o budućnosti koje smo vodile na turneji. Izjava da su o tome da napuštam grupu obaveštene preko mojih predstavnika jednostavno nije istinita”, napisala je pevačica.

“Sledeće godine ću raditi na svojoj muzici i dati vam veliki deo svog srca. Našim neverovatnim fanovima ću zauvek biti zahvalana za sve mogućnosti koje mi je ovaj bend pružio. Pratim svoje srce. Nadam se da ću vas sresti na svom putovanju”, stoji u poruci Camile na Twitteru.

 

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top