Connect with us

Ceca: Hrvati će doći u Beograd na Vidovdan

Vesti

Ceca: Hrvati će doći u Beograd na Vidovdan

Svetlana Ražnatović još jednom je ponovila svoj stav da neće nastupati u Hrvatskoj.

Pevačica je za Novosti izjavila da, iako poštuje hrvatsku publiku, neće nastupati u toj državi. “Moj odgovor na to pitanje je nepromenjen i glasi veliko – ne. Poštujem publiku sa svih prostora bivše Jugoslavije i sve ih pozivam na moje koncerte gde god nastupam,” izjavila je Ceca i dodala:

“Celog života sam se bavila isključivo muzikom i pevam najlepše ljubavne pesme. Nemam ambicije da nastupam ni u Zagrebu ni u Sarajevu, ali je tačno da ne postoji reciprocitet kada je o pevačima reč i smatram da to nije fer,” kazala je ona.

Pevačica je u svom Novogodišnjem šou programu pozvala Hrvate na njen koncert na Ušću. “Ipak će oni (Hrvati) doći u Beograd na Vidovdan ove godine,” rekla je Ceca, odgovorivši ovim na pitanje gledaoca kada će nastupati u Zagrebu.

Podsetimo, Cecin tim je prošle godine najavio da će Ceca pevati na zagrebačkom Maksimiru, ali se od toga odustalo posle nedelju dana.

Redakcija Tracara.com
Loading...

52 Comments

52 komentara

 1. Nedim

  02/03/2013 at 7:54 pm

  Ko ne slusa rijec Gospodnju ici ce u pakao gdje ce se muciti vo vjeki vjekov. vjerujte na rijec

 2. Spiridon Kopicl

  02/03/2013 at 7:56 pm

  @Lady Seka
  izgleda da si puna hejta prema Hrvatima, a to nije dobro, Gospod Isus Hristos kaze-voli bliznjega svoga. ko mrzi druge-Hrvate, Muslimane, Zidove, Cigane, Siptare, Talijane ili bilo koji drugi narod ici ce u pakao vo vjeki vjekov.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top