Prati nas

Ceca: Hrvati će doći u Beograd na Vidovdan

Vesti

Ceca: Hrvati će doći u Beograd na Vidovdan

Svetlana Ražnatović još jednom je ponovila svoj stav da neće nastupati u Hrvatskoj.

Pevačica je za Novosti izjavila da, iako poštuje hrvatsku publiku, neće nastupati u toj državi. “Moj odgovor na to pitanje je nepromenjen i glasi veliko – ne. Poštujem publiku sa svih prostora bivše Jugoslavije i sve ih pozivam na moje koncerte gde god nastupam,” izjavila je Ceca i dodala:

“Celog života sam se bavila isključivo muzikom i pevam najlepše ljubavne pesme. Nemam ambicije da nastupam ni u Zagrebu ni u Sarajevu, ali je tačno da ne postoji reciprocitet kada je o pevačima reč i smatram da to nije fer,” kazala je ona.

Pevačica je u svom Novogodišnjem šou programu pozvala Hrvate na njen koncert na Ušću. “Ipak će oni (Hrvati) doći u Beograd na Vidovdan ove godine,” rekla je Ceca, odgovorivši ovim na pitanje gledaoca kada će nastupati u Zagrebu.

Podsetimo, Cecin tim je prošle godine najavio da će Ceca pevati na zagrebačkom Maksimiru, ali se od toga odustalo posle nedelju dana.

Redakcija Tracara.com52 komentara

52 Comments

 1. Nedim

  02/03/2013 at 7:54 pm

  Ko ne slusa rijec Gospodnju ici ce u pakao gdje ce se muciti vo vjeki vjekov. vjerujte na rijec

 2. Spiridon Kopicl

  02/03/2013 at 7:56 pm

  @Lady Seka
  izgleda da si puna hejta prema Hrvatima, a to nije dobro, Gospod Isus Hristos kaze-voli bliznjega svoga. ko mrzi druge-Hrvate, Muslimane, Zidove, Cigane, Siptare, Talijane ili bilo koji drugi narod ici ce u pakao vo vjeki vjekov.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top