Prati nas

Ceca i Karleuša 30. novembra na sudu!

Vesti

Ceca i Karleuša 30. novembra na sudu!

Sećate se otvorenog pisma koje je Jelena Karleuša posvetila Ceci Ražnatović? Sve što je iznela u pismu, JK će morati da dokaže na sudu, pošto se Ceca nije šalila kada je najavila tužbu protiv kontroverzne pevačice.

Naime, folk diva, koja je na odsluženju kućnog pritvora, verovatno će napustiti pritvor 30. novembra kako bi u Višem sudu prisustvovala ročištu povodom tužbe koju je uputila na adresu koleginice. Prvooptužena Jelena Karleuša – Tošić moraće da obrazloži i argumentuje sve tvrdnje koje je iznela o Ceci.

Glavna rasprava je održana pre dva dana u sudu, ali su se tada pojavili samo advokati tužioca i tužene i tada je Cecin advokat potvrdio da ona ostaje pri svemu što je navela u tužbi. Sudiji je predloženo da se sasluša Karlueša i svi ostali tuženi i svedoci, koji su preneli otvoreno pismo popularne pevačice, prenosi Alo.

Šta mislite kako će se završiti sudski spor dve pevačice?102 komentara

102 Comments

 1. SIRENA

  28/08/2011 at 10:14 pm

  E BAS CEMO VIDETI STA CE JK DOKAZATI; ALI KAD COVEK MALO RAZMISLI MOZE SE RECI DA JK IMA MUDA PA DA CECI TAKVO OTVORENO PISMO PISE; JMI SVI ZNAMO DA JE 90%OD OVOGA ISTINA SAMO JK FALI 10% NA SUDU DA JOJ DOKAZE; I ZATO VERUJEM DA CE JK KAO POBEDNIK NA SUDU IZACI:

 2. Ceca pobednica

  29/08/2011 at 1:02 am

  Ceco potpuna podrška na sudu!
  Tog Trandžu znanog JK treba strpati u ludnicu!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top