Prati nas

Ceca konačno otkrila zbog čega je i dalje sama

Extra

Ceca konačno otkrila zbog čega je i dalje sama

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Kako je jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, fanovi pokazuju veliko interesovanje za privatan život Svetlane Cece Ražnatović i njene porodice. Pitanje koje već godinama postavljaju jeste, zbog čega je pevačica i dalje sama, a sada smo konačno dobili i odgovor.

Ceca je za emisiju Premijera odlučila da progovori o svom privatnom životu i to tako što je priznala da ni malo ne voli da priča o toj temi.

”Ljudi me stalno pitaju sve u vezi sa mojim emotivnim životom, za moju privatnost, a ja nikada nisam potencirala na tome. Trudim se da što povučenije živim i da taj neki svoj privatni život apsolutno ne eksponiram. Ja čak ne podnosim ni kad se Anastasija i Veljko slikaju u kućnoj atmosferi i pokazuju taj neki enterijer kuće”, izjavila je Ceca, ali je ipak odlučila da nam otkrije zbog čega je ne viđamo u muškom društvu.

”Ja ne pripadam onom profilu žena koje smatraju da je muškarac sreća. Meni nije potreban muškarac za sreću. Ja imam svoju porodicu, a to je ono što sam želela i gradila – da imam porodicu. Otkad sam sazrela kao žena, ili devojka, ja sam maštala da se ostvarim kao majka. Rodila sam dvoje dece, ali sam rodila i sebi dva najbolja prijatelja. Za mene je to sreća. Za mene je sreća moj izbor profesije u kojoj uživam”, otkriva pevačica.


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Leo

  25. 07. 2017. at 18:47

  Kada bi ova tehnicarka svinjarstva koncano prestala da pametuje po medijima svaki dan, svi bismo joj bili veoma zahvalni. Nikoga ne interesuje zasto si sama seljoberko jedna niti te ko to pita sta se proseravas

 2. Roxy

  25. 07. 2017. at 20:04

  Vazno da te interesuje sta ima da kaze tehnicarka sviranja flaute i one metalne i one druge, posto je poznata bez dlake na jeziku, ali samo kad duva uand onu metalnu. Ajde ish.

 3. Minaž

  25. 07. 2017. at 20:41

  Leo? Je li koliko te placa Kerusa da ovako pljujes?

 4. ioana

  25. 07. 2017. at 23:25

  Cecoo hocemo USCE 3

 5. wtf

  26. 07. 2017. at 10:38

  Usce 3 je zakazano za juni 2018

 6. Alenka

  26. 07. 2017. at 18:19

  Znaci zelim da mi ovaj iz spota pocepa brus, onako zestoko da me išamara po grudima, nabije kitu u usta i da me cupa za kosu dok me kara!…..(samo gledam da li neko iz redakcije cita komentare jer ovakve komentare treba brisati…kao i komentare fanova Jk) kiss

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top