Prati nas

Ceca progovorila o Anastasijinoj muzičkoj karijeri

Vesti

Ceca progovorila o Anastasijinoj muzičkoj karijeri

”Bitno je da pokuša”

Uskoro kreće maminim stopama Instagram

Nakon dugog čekanja, Anastasija Ražnatović će uskoro konačno objaviti svoj prvi singl Savršeni par. Pripreme za njeno debitovanje na muzičku scenu su uveliko u toku, a sada je na tu temu progovorila i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović.

Ceca je veoma srećna što će njan ćerka uskoro predstaviti svoju prvu pesmu, i ne krije zadovoljstvo  što Anastasija nije odustala od pevačke karijere. Njenu naslednicu već dugo svi nagovaraju da snimi pesmu, ali nakon potrage koja je trajala nekoliko godina, ona je sigurna da su se sada poklopile sve kockice.

”Svaki trud se isplati na kraju. Ako uspeš, uspeš, ne uspeš, ne uspeš, ona je obrazovana, mlada, lepa, zdrava devojka i naći će se u nekoj drugoj profesiji, ali je jako bitno da pokuša, da se sutra ne bi kajala a imala je velikih mogućnosti da nešto uradi i po pitanju muzike’’, izjavila je Ceca za Premijeru.

Pesma je najavljena za kraj juna, mada tačan datum još uvek nije poznat.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. lulu

  13. 06. 2018. at 16:50

  i eto, probaće ali na tome će stati. Nema ona to ludilo u sebi da želi da uspe po svaku cenu. Ona se rodila sa zlatnom kašikom u ustima i ne bi da se puno smara u životu, malo moda, malo muzika, malo reklamice do udaje i to je to otprilike.

 2. Bulgakov

  13. 06. 2018. at 17:34

  Mlada lepa zdrava jeste ali obrazovana ne bih bas rekao. Jedva je srednju privatnu zavrsila a ovamo prica o nekom obrazovanju

 3. Bravo

  14. 06. 2018. at 16:50

  Bravo, mala! Radi i uzivaj u onome sto radis. Neka je sa srecom!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top